Apropó bank. Ti megkaptátok a banktól az éves költségek összesítését? Nem vagyok mazohista,de azért szeretném látni.ugy tudom, ezt január végéig produkalniuk kellett volna, tavaly jött,idén semmi. Szégyellik leírni?
A legolcsóbb, akció nélkül számított, 2,8 százalékos UHT tej 2024 elején
254 forintba került, most 329 forintot kérnek érte, ami 29,5 százalékos
drágulás. nem tudom melyik bootot nézik. hol van 329 Ft-os UHT tej. Bár én ESL párti vagyok, LIDL Pilos 2,8% 389 Ft (palackos 499Ft) UHT sem olcsóbb, mint 429. Pilos. 329? valami szavidős szar...:D
Bugár Csaba, a Magyar Államkincstár elnöke a januári első nagy roham tapasztalatai alapján úgy látja, zökkenőmentesen halad az állampapírok utáni kamat kifizetése és az állampapírcsere. Sőt, az év eleje óta az ügyfelek Kincstárnál tartott megtakarításai már nagyjából 100 milliárd forinttal növekedtek is. Februárig mintegy 15 000 portfólióváltás történt, összesen körülbelül 200 milliárd forint értékben. Ez azt mutatja, hogy a visszaváltott prémium állampapírok többsége más lakossági állampapírokba került befektetésre, jellemzően FixMÁP-ba. https://azuzlet.hu/allja-a-kincstar-az-allampapir-kamatfizetesi-rohamot/
Karagich István szerint ahogy a magyar befektetési piac általában, úgy a
PMÁP-tulajdonosok köre is igen koncentrált. A háztartások pénzügyi
vagyonának harmada a lakosság csupán 1 százalékának kezében
összpontosul. A 822 ezer lakossági állampapírszámlát vezető ügyfél közül
gyakorlatilag 1,4 százaléknál van az állomány negyede.
Ez a net is régi. Én szeretem. Az alapfeltétele, hogy havonta 2x belépjek a netbankba:D. Cserébe "olcsó". Keveset utalok. Inkább csak bankkártyával fizetek, az ingyenes. Nekem tökéletesen megfelel.
Hogy utaltál ingyen bankszámláról? olyan díjcsomagod van, amivel ingyen utalsz? akkor lehetséges. Ha ilyen alap OTP-s fos (pl. nekem net díjcsomagom van, havi ~800 Ft körül), akkor kétlem, hogy bármi ingyen lenne. pénzlehúzós az összes bank.
Magyar Állampapír tulajok