6.4%ra csökkent a DKJ, ma is esett, igy a 4napos kamaton felül megint ugrott a napközbeni egyenleg is. 2027/B kamatból nálam 2033i vètel, 14.75%os kamattal
Annyit javitok, hogy persze a lebego kamatok nem utalhatoak ki. Aki el akar adni valamit es abbol szabadul fel penze, vagy van penzszamlan penze, az utalhato ma 14.00ig. Vagy ha megjon neki ma a 2027/B kamata, ami okt 22.n aktualis, ahogy nekem is megjon az a kamat is. Ezek utalhatoak ki kedden..
Mai Allampapiros gondolat, herfon munkaszuneti nap, ma csak 14oraig lehet kiutalni penzt, utana csak kedden. Ma 4napos kamatot irnak fel 14.00kor, ami mar kedd reggel kiutalhato. En ma mar nem irok allampapiroskent, hatha kimarad a sok off. Kolleganak igaza van, hogy ne romboljuk mar szet a topikot, erre a torles. Maradjon csak maga az allampapiros info. Koszi.. Kellemes hetveget az Allampapirosoknak, es a tobbieknek is.
Az egyik azon nyihog hogy az eur spekák hogy beszopták, napi szinten, a többi ekéz mindig valakit és vagyok én aki próbál értelmes infót kinyerni innen, de a szarviharban nincs időm turkálni. De legyen neked igazad, mert tudod, fontos a véleményed, nekem meg időm nincs arra hogy ezt tovább hajtsam. Have a nice day!
Magyar Állampapír tulajok