Nálam úgy néz ki: Pesti lakás 50% 2 nem pesti üzlethelyiség (30 négyzetméterig) kiadása (folyton van bérlőm, érdekes csak szolgáltatás jön be) 25% Bmáp-Pmáp 25% (75%-25% megosztásban) ebből később tervek szerint pesti lakás lesz
Ja, 2.0: a hold veri az állampapírt eddig idén, euroban is meg forintban is. Tudom alma meg körte, de kilenc hónap alatt hoztak annyit mint állampapír egy év alatt. Egy-két év múlva elmélázok rajta hogy állampapír helyett pesti ingatlan kiadásra legyen e inkább. Attól függ hogy néznek majd ki az országos kilátások. Esetleg külföldi ingatlan, meglátom.
Nem csak állampapír kell, ez tiszta sor, diverzifikálni kell. Visszanéztem, kinél mekkora az arány (saját lakhatás ingatlan nem beszámolva): Hathor közel 100%? Stayerke kb 50% én 43% Balentum kevesebb mint 50%, de a 0,001 és a 49,999 is kevesebb, ez nem sokat mond. N0MAD ?
ÉRdekességképpen: a legnagyobb csapás az lenne a magyar költségvetésnek, ha a háztartások a kb 80 ezer milliárdos pénzügyi vagyonuk minél nagyobb részét tennék most inflációkövető állampaprba. Azt képtelen lenne kitermelni brutális adóemelés nélkül az állam. Egyébként nonszensz, hogy az állampaprok kamata után nem kell adót fizetni. Az is egy jövedelem.
Enelengedtem a topikot, forumot. Nem hogy javulna, szamomra egyre rosszabb. Elfogadom en vagyok a rossz, a luzer, a beulteto. Vegyetek at itt is a szerepet, boritsuk le a Magyar Allampapir tulajok topikjat is, menjen tovabb moderalasa nelkul, johet avegtelen sirankozas
Korábban olvastam valahol, hogy talán csak novemberig fogják értékesíteni a a 2033/I-t és nem lesz új pmáp, erről tudtok valami pontos infót? Köszi! Lehet volt már itt téma, de csak ritkán nézek be ide....
Magyar Állampapír tulajok