A srv. alatt a kommunikáció elmaradását logikusnak tartom. Ezt követően (mondjuk nem a héten), én majd várok némi tájékoztatást a vezetéstől, majd meglátjuk. Annyira azért te sem vagy annyira infó nélkül, ahogy mondtad, itt a fórumon is sok hasznos véleményt mondanak...
Legyen meg a fel éves jelentés,akkor okosabbak leszünk ,most vakon vagyunk semmi hír azóta amióta kormány váltás volt! Ha fekszik a Tiszánál a vertikal szerencsénk lesz!
Én itt azt láttam, hogy nem akartak drágán saját részvényt venni, itt szerintem szimpla saját részvény vásárlás volt, hosszabb távra, valamire. Ha így volt, az egy hosszú távú befektetőnek kedvező lehet. A nemsoká érkező féléves sokat meg fog mutatni, bevétel növekedés, eps, adósság csökkentés... A mohu oldaláról esetlegesen elvárt hatékonyság növelés, újra feldolgozás növelése (ami mondjuk nemcsak hazai elvárás), energia hatékonyság a Vertikál terveivel összhangba lehet. A most regnáló kormány is fontosnak tartja a zöldülést...
Nem lett volna szabad “ elszórni” a részvényeket. Hagyni kellett volna a céget kényszerpàlyán mozogni. Már régen nem itt tartana az árfolyam más lenne a bizalom a papírral szemben. Így csak röhög a piac ezen az egészen. Nyilván aki 7 ft-on vette annak jó a kisebb haszon is.
Az volt a probléma hogy az srv mellett szinte senki sem vette a céget leszámítva. Ezt pedig látva a nyár folyamán többen elkezdték eladásra használni...a nyári pangás és ez a mentalitás tökéletesen kedvezett a cég szempontjából.! Lássuk a jelentést, benne a Flair-plastical, utána többet fogunk tudni.!
én is többet vártam a saját részvény programtól, hogy kicsit araszol felfele... de részemről kiváncsian várom a féléves eredményt - amit a korábbi interjú alapján jó kellene hogy legyen... hiszen 4 hónapja készült és akkor az volt a mondás, hogy időarányosan a tervek szerint halad az év... remélem ezt megerősíti a jelentés... a többi spekuláció... lehet 2 hónap múlva megint azt mondja az ismerősöd hogy venni kell :)
VERTIKAL Group Nyrt.