Ez az srv a cég mrp programjához kell, ami nekem azt sugallja, hogy a vezetőség jól végzi a dolgát, ergó jó lesz a jelentés. Most még olcsó részvénnyel tudják majd kitömni őket.De szerintem a standarba lépés lesz az igazi emelkedés kulcsa.
Dehogy lehet,tudatosan tartják ezen a szinten,mi csak lesünk reméljük szerencsénk lesz és emelkedik oda ahová a tavalyi ellemzés cél ára 13.66 forint volt minimum de inkább 15-17 re!
Majd kiderül, hogy ez áldás lesz vagy inkább átok. Van bőven panasz a Vertikal szolgáltatására is. Most jól megtolják őket cuccal bele fognak fulladni.
Kívánok mindekinek egy 2.2 Ft os eves eps-t 2026os évre, es egy 8-10es p/e-t karacsonyra! En biztosan ulok a reszvenyeimen - megvarom mi sul ki 2-3 eves idotavon itt!
Tavaly ilyenkor volt speka felrántás 8-11 ig! Napi 5-10 milliós forgalmak,utána vissza 7-8 közé! Illene végre rendesen megindulnia,amúgy én is kivárom szeptemberen féléves jelentés lassan standardrol is fognak valamit mondani….penteken volt benne kicsit nagyobb forgalom 😉
Remélhetőleg továbbra is tartja részvényenként a 2 Ft. körüli éves adózott eredményt. Ha igen, egyszer csak megindul. Én kivárom. Ráadásul az SRV folyamatosan csökkenti a kisbüfi állományt.
VERTIKAL Group Nyrt.