Topiknyitó: user01 2022. 12. 06. 17:13

VERTIKAL Group Nyrt.  

Új cég jön a BÉT-re
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Labanc
Labanc péntek, 13:15
Előzmény: #5039  Labanc
Mínuszoló klónokkal is jó érzés lehet sorsközösséget vállalni...
Labanc
Labanc péntek, 12:50
Előzmény: #5032  farkasfu
Ahhoz képest elég olcsón megúszta, 20 napot kapott azért, mert ebben a két hsz-ben kb. 61 db trágár, obszcén vagy durván sértő kifejezést használt... miközben másokhoz hasonlóan én is 10-15 napot szoktam kapni egyetlenegy ilyen szóért is...
Nem tisztem védeni Marikát, de ő meg 30 napot kapott ennél sokkal jelentéktelenebb hozzászólásra...
Ennyit arról, hogy a portfólió bármikor is védte volna a hátamat... sőt, nagyon sokáig voltak elnézőek a farkas hasonló megnyilvánulásaival, és most is látványosan visszafogottak...
 Lényeg, hogy kibújt a szög a zsákból... most láthatják egyesek kivel is vállaltak sorsközösséget...
Laruska
Laruska péntek, 12:35
Nem így kellett volna befejezni,de az ő döntése! Én sajnálom,h nem lesz itt,voltak vitáink de megbeszéltük nekem nem volt ellenségem sőt kérdeztem sokszor tőle és csak bement újra ez a cuki vertikal már megint 8 alá is! Egy szónak is száz a vége sajnálom,h nem lesz farkasfu 6 éve vok itt elismertem mindig az szaktudását 😥😥😥😥
hekki
hekki péntek, 12:30
Előzmény: #5036  filus
Befejezte a fórumot. Ez már csak egy elköszönés. :)
filus péntek, 11:42
Azért nálad nem kicsi a baj!  Teljesen ki vagy idegileg. Látogasd meg a házi orvost.
Labanc
Labanc péntek, 10:46
Az egy dolog, hogy milyen hosszan milyen szépeket ír rólam, de legalább a 10%-a nem lenne nettó hazugság vagy csúsztatás... és az a nagyon szomorú, hogy miután többen példaképként tekintenek rá, ezt a stílust zsigerből átveszik... Ezek után gondolkodjon el mindenki, hogy miért tart most ott a színvonal, ahol...
Toka péntek, 10:42
Farkas Úr!Amiatt hogy odaírja hogy ez nem az Ön stílusa, attól sajnos az.Természetesen nem kommentálom tovabbiakban, mivel az ilyen stilus szamomra elfogadthatatlan.Termeszetesen jelentem viszont ezt a gyalazkodást a moderátornak.Ennyit tehetek Önért.Üdvözlettel:Toka Úr
Mg:Most is a presszoban vagyok, és jól erzem magam, mindenki ott tölti idejét ahol akarja és azt tölt a poharába amit szeretne.
Labanc
Labanc péntek, 10:30
És az ilyen embereknek vannak manapság hívei... hová süllyedt ez a fórum...
farkasfu
farkasfu péntek, 09:53
Előzmény: #4957  Labanc
Labanc! 
  Te a baromarcú taknyos kiskutyája, olyan hülye vagy a tőzsdéhez, mint egy taknyos gyerek! Hol azért nyivákolsz, mert „direkt leöntötték”, hol az MNB -t hiányolod, hol meg a portfóliót gyanúsítod, aki eddig védte a hátad..! Nagy gennyláda vagy komám!    

Szép és jó 25 évesnek lenni, ezt elismerem, de ne akard már megmondani tapasztalat nélkül, mert hát honnan lenne 25 évesen, hogy mitől döglik a tőzsde, meg a technikai elemzés, stb. Nem csinálsz mást, csak másban keresed a hibát és kevered a szart! Komoly bajok vannak nálad! Az még nem jutott az eszedbe, hogy tök hülye vagy a tőzsdéhez? Ráadásul saját bevallásod szerint, nincsenek millióid a tőzsdére, de mindenkit ki akarsz oktatni, hogy mit hogyan kell! Te szar taknyos patkány, menj a gazdádhoz a baromarcúhoz és csaholj neki tovább! Úgy is próbálsz a baromarcú mögé bújni és szaladni hozzá, ha bajod van. Onnan kiabálsz és sértegetsz, meg kötekedsz velem az elemzésekkel kapcsolatban. Egy trendet nem ismersz fel. 
Nálam kutakodsz egyfolytában a képküldő szerveren és kaparsz idegbajosan a feltett chartjaim után, hogy mit is csinálj „most”. Korrekt vagy mi? 
Azért  teszem fel őket, hogy bárki megnézhesse, ez igaz! Hiába nézed, két év alatt mégsem jutottál egyről a kettőre. 
Hazudozol, hogy nincs alsó, meg felső célár a charton, pedig az ilyen takony amatőr miatt, mint te, van pingvinnel jelölve, mint az ovisoknak. 

Látszik mekkora profi vagy a vertikalnál is, hogy ez már nem megy be 8 alá, aztán naponta benéz..:))  Appot is vettél, ami persze bukóban van. Profi vagy..:)) 
A többi papírodat már nem is említem, mind bukóban, igaz borravaló az egész portfoliód. 
Ez itt nem demó ám, nem vetted észre? Lúzer! 
 Elhiszem, hogy frusztrált vagy, mert minden papírod mínuszban van. Hiába, ha csak pár darabbal kereskedsz, ha rosszkor szállsz be, az bukta lesz! 

A tőkét csak azért említettem fent, hogy érezni kellene a súlyát! Mind a befektetésben, mind az elemzéseben. Nem véletlen, hogy nem állok elő rögtön olyan elemzéssel, hiába kérik, ami nincs a „raktáramban”. 
Előtte évekre visszamenőleg ki kell értékelnem a mozgását, több idősíkon át. Nem csak fosni a szót és kekeckedni. Ha egy trend lefelé áll, akkor arról beszélünk, mert az látszik a charton és így van felfelé is. Tutira persze semmit nem vehetünk! 

Be kell végre ismerned, hogy Lúzer patkány labanc leszel örökké a baromarcú toka kiskutyájaként, ezzel a hozzáállással. 
Neki is csak azért kellesz, hogy valaki csaholjon körülötte. Üres a kocsmája és mindenkit meghív oda, aki velem kekeckedik, vagy engem szid, mert ez tetszik neki! Olyan gyerek már, mint te! 
Csak így talál valakit a kocsma clubjába havernak! Nem úr az, hanem baromarcú vén kecske, aki alattomosan kavarja a szart és rárepül oda egyből, ahol bele lehet harapni!  🤣 Persze közben egyfolytában szónokol a tisztességről! Na ezt hagyjuk is…    

Te meg mész villogsz különböző tőzsdei cégek közgyűlésén és felhívod a figyelmet, hogy te vagy a legfiatalabb!? Jajj nekem, feltűnési viszketegséged van? Nagy erény a tőzsdénél :))) Kezeltesd magad! 

Még egy Zwack részvényt is vettél, hogy elmehess a kgy-re a repi dolgokért! Ott is olyan hülye voltál, hogy a kapott üveg bort rizottónak hívtad! (a rizottó az egy olasz rizsétel nagyeszű) 
Emlékszel ugye, hogy mesélted a baromarcú tokás gazdádnak? Ne tagadd ezt is takony gyerek, a net nem felejt! 
Most megint jön majd a terelés, ahogy szoktad. Szarok rááá. 🤣🤣 
Szaladj a gazdához, meg a modihoz, mint egy taknyos gyerek! Ma panaszkodsz neki, holnap meg szidod, hogy felbeszélő fizettet elemzéseket tesz fel! Nagy gennyláda vagy! 

Ne aggódj, ha törlésre kerül, a szerveren elolvashatod megint! Neked megjegyezni sem kell a jelszót kérő albumoknál, csak beírod a neved, hogy „takony”! 

Végeztem is, mert már magamtól is hányingerem lesz a végén.   

A többiektől elnézést kérek, ez nem az én stílusom, de tartoztam vele!

ALT+F4
farkasfu
farkasfu péntek, 09:52
Előzmény: #4949  Toka
Akkor itt az a pár dolog még, amit jeleztem tegnap.  Péntek 13. kiváló nap arra, hogy ide másoljam, majd bezárjam a kaput. Terv szerint!!! 

Toka! 

Ide figyelj te részeges baromarcú, önmagadat urazó, hörpintős, szenilis, vén marha! Pontosan te vagy az, aki állandóan rángatja, ide oda ezeket a kis papírokat és le is írtad többször! Én név nélkül megemlítve az MNB bírságot és manipulációt, de még a hivatkozást sem küldtem neked egyből kitilttattál! Akkor ez miért is rágalmazás, személyeskedés és lettem kitiltva? (talán minden passzolt és magadra ismertél?) 

Bezzeg pár hsz-el előtte, engem vádoltál meg név szerint Előzmény: #4921, hogy azért teszem fel az elemzéseket, hogy bepalizzak másokat és utána rájuk borítom a megvásárolt részvényeket. 
Ez egy konkrét rágalmazás, hazugság és személyeskedés! A modi meg nagy ívben leszarta, egy ejnye-bejnye nélkül!! Vajon miért?? Persze a takony seggnyaló barátod is ezt csinálja, aki még a technikai trendet sem ismeri fel, csak hadovál össze vissza! Sosem tettem ilyet, amivel vádoltál, te baromarcú, de te, "ti", állandóan ezt teszitek! Sőt le is írtad a fórumban és a "net nem felejt"!!!  Vajon miért éppen az akko és vertikál topikban támadtok be legjobban a takonnyal, ha beteszek egy elemzést?? Vajon miért?  A nagy átverős toka-topikok ezek?! szárnyas... 
Ja és ez nem az első ilyen kitiltásom, amikor se név szerint, se hivatkozás nem volt felétek és szaladtok kitiltatni! A modi meg ugrik egyből ilyenkor! hmm 

Csak szólok a többieknek, hogy vigyázat az ilyen takonyt pátyolgató, tokás marhával és a seggnyaló labanccal. Még vasárnap hajnalán (00:13) is egyszerre kerülnek elő, az egymás utáni, személyemet támadó kommentjeik! hahaha..., vajon hogyan és miért egyszerre?  állandóan…  A süldő takony labanc kiskutyád, aki mindenkinél jobban tud mindent, állandóan ki akar oktatni, hogy hogyan kell elemezni, de annyira hülye, hogy azt is leírta, hogy nem tudja hogyan kell. Egy szar taknyos gyerek, aki egy nikknév mögé bújva osztja az észt, de előre lebuktatja magát az elszólásaival!  A többi trollt hagyjuk, mindig is voltak és lesznek.. Szóval nekem az ilyenekből elegem van és főleg, hogy ezt engedik, támogatják a fórum üzemeltetői! Régen nem volt ilyen....!!  Sajnos kapom az olyan visszajelzéseket is, hogy az engem ért rágalmazásokat, személyeskedéseket jelentették, de semmi reakció. Erről ennyit.. 
Na lehet szaladni jelenteni, részeges kecske! 

Az elemzésekről csak annyit, hogy mindig is a legjobb tudásom szerint, többször ellenőrizve, átszámolva készítettem és manipuláció mentesen! A „Waterloos célárakat” pedig, csak egy takony gyerek, vagy egy részeges marha nem tudja felfogni, főleg az időfaktor szerepét. Az appnál meg azért volt kevés chart, nehogy le, vagy felbeszélés legyen belőle, persze csak szerintetek!
 Be le mutatva, alsó/felső rövid célár és a csatorna, amiben mozog! 

Az elemzésekkel általában akkor hívtam fel a figyelmet, amikor változás volt várható a ta szerint. Nincs benne le, vagy felbeszélés, főleg azért, mert előtte is láthatók voltak a szerveren! (aki megnézte) Jelentősége már nincs, csak a hazugok és a kétkedők kedvéért jegyeztem meg. 

Nekem elég volt belőletek, de nem gond, mindenki pótolható, nem kell aggódni. Helyettem meg találtok mást, akit csesztessetek!  
Hörpints egyet!!  

A " többieknek sok sikert " és köszi! 
A stílusért meg elnézést!
Senkialfonz péntek, 09:26
Előzmény: #5029  Laruska
Majd ma megindul…..Lefelé. 
Black Friday! 😄
Laruska
Laruska csütörtök, 14:07
Ez mikor fog megindulni?
Laruska
Laruska csütörtök, 12:27
Gyenge 
Vételi
(db) 
Vételi ár
(HUF) 
Eladási ár
(HUF) 
Eladási
(db) 
57197,858185 000
140 0007,88,19900
50 0007,758,15126 795
20 0007,658,230 000
20 0007,558,2531 111
70 0007,58,378 870
20 0007,48,3557 000
60007,28,4127 500
21 00078,45155 341
24 3306,98,51 198 531
Senkialfonz szerda, 11:07
Előzmény: #5026  Jocek
Főleg, hogy kötés sincs…😄
Laruska
Laruska 2026. 02. 09. 19:11
Gyengusz nap volt! Hír kellene ide 🙄
Laruska
Laruska 2026. 02. 09. 14:10
8.15 😏
Vételi
(db) 
Vételi ár
(HUF) 
Eladási ár
(HUF) 
Eladási
(db) 
81 5007,858,15126 995
156 2007,88,230 000
133 0007,758,2564 000
513 0007,78,313 870
20 0007,658,3557 000
20 0007,558,4127 500
70 0007,58,45115 341
20 0007,48,51 198 531
21 00078,5511 870
24 3306,98,657 000
Laruska
Laruska 2026. 02. 09. 13:50
Előzmény: #5022  Dodo34
Ez jó volt 🤣🤣🤣
Dodo34
Dodo34 2026. 02. 09. 13:47
Előzmény: #5017  kronil81
nálad már rövid távon is jó lenne egy kivezetés....
Jocek 2026. 02. 09. 12:40
Előzmény: #5020  Senkialfonz
Ha nagyon dobáljátok akkor bár nem terveztem de beszállok.  7 nél már extrém olcsó hosszú távra el lehet tenni. 

Topik gazda

user01
user01
2 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek