Dodo Ur, megmosolyogtato ezen komment a sok tokucizás, tokaklonozás után.Van jobb dolgom, feladtam a tippmixet majd felrakom a clubba de most presszozom 1et.
Ez rágalmazás volt mar sokadjára.Jelentettem.Én soha semilyen MNB bumtetést nem kaptam, még kozlekedési birságom sincs...leéltem úgy több mint 70 évet, úgy hogy soha a törvénnyel nem kerültem szembe.
Nem lehet ide elemzéseket betenni. Látod, hogy egyből hogy szétcseszték a clubos trollok atopikot, mihelyst betettem egyet. Bezzeg amikor megkapta a bírságot a manipuláció miatt, nagyon elcsendesedett! Még az árfolyam is lekonyult...:))) Megpróbálta visszaszedni valahogy a bírság összegét és egyfolytában a szerencsekereket pörgette bánatában. 🤣🤣🤣 Na de nemsokára jön a kövi. bünti, a nagy szárnyas! Annak lesz híre rendesen, még a kisgyerek is sírni fog!
Ha itt mi mindannyian befektetők lennénk, azaz mondjuk minimum 5 évre vásárolnánk a papírokat, kevésbé lennénk ennyire izgatottak az árfolyam,-árfolyammozgások miatt - gondolom. Ellenkező esetben ha nem TA meg fundás elemzés, akkor mi alapján lehet kereskedni minimálisra szorítva a beragadás, veszteség realizálás kockázatát? Ff által önszorgalomból közzétett TA a kiegészítő magyarázatokkal szerintem igen nagy mankó a vétel/eladási döntések meghozatalában. Nem a semmi miatt nézik meg annyian amennyien új chart-okat. Ezt lehetne kiegészíteni fundás elemzéssel, ha lenne olyan aki, annyira ért hozzá mint Ff a TA-hoz és azt közzé is teszi.
Amugy nem ide tartozik...elore bocs..de kicsit gondolkodtam hetvegen itt az ágyban hogy tudnek energiat tarolni.Nos. kellene egy nagy tó...a Balaton megteszi...ezt alul teljesen befedném, felül lezárnám...ide a felesleges energiábol CO2-öt nyomatnák be.A felso lemez alá tobb racsszerkezet kerulne kis lapátokkal...ha energia kell, felül nyitnam a szelepet, a kiaramló CO2 pedig meghajtaná a kis lapátókat..olyan lenne mint egy hatalmas szélkerék, csak a vízben.A szeleppel lehetne szabályozni a megtermelt áramot.Lehet eladom.All rights reserved...sorry.
Közben látom, hogy a klónok már dolgoznak is serényen ezekben a percekben, szegényeket ma is elláttuk nem kevés feladattal... és gondolom már meg is kapták az utasítást...
VERTIKAL Group Nyrt.