Szia!! Tavaly került be a standard kategóriába, így már minden szolgáltatónál kereskedhető!!!! Én már vettem belőle egy zsákkal, mert igencsak szép jövő elé néz a cég!!!
Sziasztok! Standard kategóriában van a részvény. Meg tudnátok mondani mely brókereknél kereskedhető? - Vagy ez is csak XTEND jellegű nagybüfi kompatibilis?
Hát sajnos így van, 200- 220 körüli nettó, és itt bizony annyit keres a munkavállalók többsége 😟 Azon nagyon kevesek akik keresnek 350- 400 nettót, errefelé már tehetősnek számítanak!! Köszönöm !! Önnek is további sikeres kereskedést!!
Na, majd látjuk mit hoz a jövő 👍 Így voltam december körül is a Bét nevezetű részvénnyel. Melegen ajánlottam azt is, aztán jóformán lehülyéztek hogy ilyen szarságot miért venni, aztán a héten realizáltam vele több évnyi fizetést 😃 Persze nem is a csekély osztalék a lényega goodwillnál, hanem hogy a tőzsde egyik legprofitálisabb cége, és ami nem mellékes piaci alapon !!! Nem mint a sok szar adófizetői pénzen felfújt neres papír, ideértve kisebb mértékben a rábát is!! Na, de próba szerencse 👍
Miert is kellene ezt venni? 100 millio db rv-re fizetnek 1 milliard osztit. Ha jol szamolom az 10 Ft/db a 600Ft-os arfolyamra. Ez nem tunik egyelore bomba uzletnek, mint amennyire probaljatok feldumalni.
Na, erre mondtam én korábban hogy van a tőzsdén egy cég, ami piaci alapon brutális, példátlan emelkedésekre képes évek óta, sőt évek óta osztalékot is fizet viszont méltánytalanul nincs az érdeklődés középpontjában!! E cég papírjai helyett veszik a totál eladósodott ,és az adó fizetők ellopott pénzén felhízlalt tetves neres cégeket ,amik ha a piacon kellene megélni már régen megdöglöttek volna!!! Csak el kellene másoknak is olvasni, ezt a fantasztikus jelentést, és elgondolkodni hogy ilyen cég miért nincsen jobban preferálva!! Persze haza beszélek kissé mert nekem van egy zsákkal, de remélem kifizetődő lesz várakozásom!!😉
Eddig minden jelentés felülmúlta az előző eredményeket!! Most sem lesz másképp, folyamatosan dinamikusan fejlődik a cég, egyre jobb eredményekkel!! Nem tudom minek kellene történnie hogy észrevegyék ezt a papírt ,helyette veszik a sok fos, szar tevékenység nélküli harmad-negyed vonalas cégeket 😲😲
GOODWILLPHRM - Goodwill Pharma Nyrt.