A legfontosabb: moderált topik; a trollkodós, témához nem kötödő hozzászólások törölve lesznek!
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!
A 367-370 zóna nagyon erős ellenállás, ott van a 18 éves támasz letörése is. Nem hiszem, hogy egy ideig azt átviszi. Én 360-370 közötti sávot gondolok most.
“Érdekes” szinthez érkeztünk, ez volt a kormányváltás gyertya zárója, ami támaszként szolgált majd a lefele rangelésben és most a felfelében is ezt teszteli.367 felett nyílhat e tér…
EURHUF: 4h-n nálam az emelkedő trend a csatorna tetőt éritni újra, egyben a 357.1es ellenállást teszteli, amit éppen most vitt át, 6 hetes rengeteg próbálkozás után.Felette kellene zárni és megnyílna a tér 363.1as korábbi támaszig, majd 375.
A fej-váll még él, ha szimmetrikus, akkor még pár napig eloldalazhat. Egyelőre nem zártam a longot, várok. Ha netán lemegy 350 alá, kiírok egy put opciót.
4 óráson kritikus. Ha fordul , lehet belőle még jó. Szerintem a havi chart miatt nem megy le most 345 re. Később lehet, de nálam ennek a valószínűsége jelentősen csökkent.
Nem tudom. Hetes ellenállás alatt. Ha elmegy 60 ig, akkor sokkal tovább szerintem. En megint pozi leepitest csináltam. DAX inverz fej vall, amelynek hetesen a jobb valla sokkal hosszabb. Ha nem tor ki a DAX , akkor baj lesz more.
EURHUF és minden más
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!