A legfontosabb: moderált topik; a trollkodós, témához nem kötödő hozzászólások törölve lesznek!
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!
Te us tudod hogy ez kamu. A Fidesz amerikai méreseket használnak. Az +6-8 százalékos Fidezz előnyt mutat. Egyébként ez most nem politika. Pár nappal egy választás előtt ez nagyon is gazdasági kérdés is
Ebben a topikban csak pár kommentet szánunk a politikára (vitatkozásra szinte egyet sem), de erre mondok egy szamárvezetőt: a fidesz belső mérései 8 százalék Tisza előnyt mértek kb másfél hete...
A Tisza biztos hogy nem fog nyerni. A kérdés a Fidesz 2/3 vagy az egyszerű többség. Ez azért elgondolkodtató, mert egy újabb ellenzéket kell majd kitermelni. Csakhogy az EU-ban is jobbra torlódás van/lesz. Magyarul ha most nyer a Fidesz akkor még egy-két választáson nyerni fog.
Lehet fura lesz, amit írok, de a legjobb lenne, ha a Tisza csak egyszerű többséggel nyer. Nálam amúgy is ez az elsődleges opció. 120 plusz mínusz néhány mandátumot várok.
Idehaza úgy néz ki, április 13-án kezdődik az igazi buli. Az eredménytől függően a fidesznek sok opciója van a hogyan továbbra. Tegnap elég jól átrágtam magam a jogi dolgokon is, érdekes hetek jöhetnek a választás után.
Eur/pln szerintem elindult betolteni a rest. 4,5 felett. Kb 5% innen. A forintban mintha hetesen egy zászló épülne. A dollár is mintha megvolt készülne s hónapos EURUSD bollingert lefelé. Óvatosan window dressing van. Keresztény és zsidó ünnepek jönnek. Nagyon érdekes április ele nézünk.
Okés köszi. Tehát nincs ilyen hatás. Azt hittem, hogy létezik valami, amit nem ismerek, mivel korábban mindig azt láttam , hogy ha akár USA tőzsde is esik, akkor is erősödik a dollár, mintha lenne valamilyen háttérfolyamat. (Kérdeztem mesterséges intelligencia modelleket is, de nem bízok meg egyikben sem csont nélkül) Köszönöm az időd!
Köszönöm a választ!Úgy értem, hogy eladják a részvényeket és állampapírba rakják. Ilyenkor ez nem + erősítő keresletként jelenik meg? (Csak az USA tőzsdei esés analógia alapján)
Hat ha eladnak a forintjukat,akkor nem erosodne a forint. Talan intervencio,de a dollar az combos lesz,es igy elobb utobb lehet h az eurhuf sem tart ki sokaig. Tozsdeken meg most johet a nagyobbik eses,ha tenyleg C hullam van.
Sziasztok! A Dollár erősödik az EUR gyengül. Ennek ellenére a Ft is erősödött egy kicsit. Ilyenkor mi történik? A BUX-on zuhanó NER-es részvények eladása okozhat ilyet?
EURHUF és minden más
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!