En leirtam tobbszor. En magam nem vennek az emlitett kockazatok miatt. Aki nem hisz abban hogy itt barmi gond lenne es ez szerinte csak egy normal bank annak a 2900 es jegyzes megerhette. Sot elmult 2 evben ezzel a papirral az kereshetet aki 2900 en jegyzett majd par het utan 3300 es 3500 kozott eladta. 1 honap alatt 15-20% nyero.
.
Meg 1 eve azt mondtam talan 4000-4500 kozott lenne a helyen. Azota tortent par dolog. Most ez a 3300 koruli ar a realitas. De mint mondtam en szemely szerint akkor se vennek ha 2500 lenne de aki akar probalkozzon nincs megtiltva. Tozsden barmi lehet. Ha ugy nezzuk elobb fog emelkedni 4000 et mint csokkenni 4000et. Ez biztos :).
.
Meg 1 eve azt mondtam talan 4000-4500 kozott lenne a helyen. Azota tortent par dolog. Most ez a 3300 koruli ar a realitas. De mint mondtam en szemely szerint akkor se vennek ha 2500 lenne de aki akar probalkozzon nincs megtiltva. Tozsden barmi lehet. Ha ugy nezzuk elobb fog emelkedni 4000 et mint csokkenni 4000et. Ez biztos :).
MBH Bank Nyrt
MBH Bank Nyrt. néven működik majd tovább a 2023 májusában egyesülő MKB Bank Nyrt. és Takarékbank Zrt. - jelentette be a Magyar Bankholding. Mérlegfőösszeg alapján az MBH Bank a második legnagyobb magyarországi bank lesz több mint 10 ezer milliárd forintos mérlegfőösszeggel és mintegy 2,3 millió ügyféllel, piacvezető lesz a vállalati hitelezésben és az agrárfinanszírozásban
Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva.