Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Igen. Ahhoz 13220 feletti záró kellene, ha az alatt marad, akkor viszont annak a csatornának az alját nézheti meg (10-11K között) első körben. De az magasabb időtáv. Én nem szaladnék még annyira előre most!
Á, az csak a "invesztor plebejusok" masolo/utanzo ösztöne.:))) Viccet félretéve, azért ő egy emelkedő csatit is felismert amiből kb két hónapja léptünk ki, majd a tegnapi napon - a Varga nyilatkozat hatására - hirtelen visszatértünk és most megpróbálunk felette zárni.
Szerintem a OTP frank hiteles volt. Szinte b Ennyire zsigerien utálni az OTP-t ember nem láttam még. Amugy meg türelem, nyereséget teremt majd a +43%hoz idővel . ráérünk ))) OTP célárak vannak, veszély lehet a lemínősítés majd... talán Ha meg a forinhoz nézzük az jó is az OTP-nek made id európa euró elszámolással Siccc!
szerintem senki nem méri a híreket a TA alakzatoknál, a charton ott van, ha szabályos, akkor az, annak kell tekinteni statisztikai adat, 100-ból 67 esetben működik, 33-ban nem (jöhet még fekete hattyú is és akkor teljesül) ha lemegyünk a vállig, triggerel, majd besül, akkor az a 33%-ba tartozik, ettől még jó az alakzat ezért kell a TA-nál nagyon sok ügylet, egy -egy aktuális esetben simán besülhet, de ilyen időtávon, ahol évekig fut egy alakzat, soha nem jön össze az a pár száz, ahol már megvan az előny, hacsak nem él valaki örökké
Tekintsd a chartodra, ami szerintem is egyike a l;egvaloszinubb folytatasnak a kovetkezo evtizedre (a CSS utani korszakra) kitekintve, szoval tekintsd a chartodra erkezo rengeteg fumigalast, minuszolast egyfajta kitunteto elismerésnek. Mert ez azt jelenti, hogy neked a lelkes hurra-kánonból kilógó egyedi véleményed van. Ami az invesztor- plebejusnak kényelmetlen kognitív disszonanciát okoz, sot megzavarja a vagyaikat, es plane mert szembesiti egy masik velemennyel. Olyannal, ami az egymast gondolkodas helyett masolo/utanzok tobbsegi tabora nem tart kivanatosnak. De a megvalosulas valoszinusege megis legalabb annyi vagy tobb, mint minuszolo tobbsegi kozhangulate. Szoval, nagyon is figyelemre melto az a chart. Az OTP sem fog orokke tartani.
Ez rövid időtáv 15 perces, ennek még ma kellene működnie! Lehet záróban! Esetleg átcsúszhat hétfő nyitóba! Ha kiveszi a 13580-as csúcsot, akkor kuka ez az elképzelés.
Köszönöm a választ! Mennyire érdemes TA alakzatként tekinteni erre? Arra gondolok, hogy mind a bal váll, mind a fej kialakulásakor egy-egy black swan játszott közre (covid, háború).
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!