Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Goldman Sachsnál biztos hülyék vannak,18.600-ra emelték a cèlárat egy éves viszonylatban. Na mindegy elemezgesd hogy szerinted miért lesz 5k,sokunkat abszolút nem érdekel már.
Valoszinuleg legalabb olyan jol tudod mint en, hogy 2007ben az OTP EPS=790Ft/sh volt. Egy ev se kellett a jelentes utan, es OTP arfolyama 1300 Ft. Az ugye 1300/790= ... hmmm, nem is regen volt hogy PE=2 ala esett. Nem en gondolom ezt, az OTP egy USA 55% tozsdeomlas idejen megcsinalta ezt. Raadasul nem egyszer esett meg ez OTP tortenelmeben. Hasonlo volt a 1995 eve is. Igen, az OTP nagyjabol 10 evente egyszer igen jo vetel. Szerintem most nem az. De tiszteletben tartom a tenyt, sot komolyan veszem a velemenyed.
Mielőtt leirod, hogy lemegy 5000 közelébe, nem árt megnézni az idei egy részvényre jutó várható adózott nyereséget, ami 3000-3500 közé várható. A görbéd szerint az eladók nyomatják 5000 felé, miközben a P/E 2 alá esik? Biztos hogy ezt komolyan gondolod?
Törölt felhasználó2023. 08. 19. 17:08
Én 1 mondatban mindig leírom hogy irány 18 K..ennyi.. s vettem is ..700 pontocska haszon pár nap..
Nagyon tetszik,jó hogy megtaláltad. Pomperj légyszíves magyarázd meg hogy miért nem lett 4k az Otp részvènye?De még azt is elfogadjuk ha megírod bocsi tévedtem már nem először.
Meglátásom szerint lehetetlen, bármilyen szépén is dőlne jobbra az a S-H-S :D hamarabb leszünk 16-on, mint 12-őn! Persze ha bejön megint valami világvége őrület arra nincs gyógyszer....
Elnézést kérek , de nem egészen világos nekem, hogy az egy évvel ezelőtti OTP 4000 fundás elemzése most már teljesült 14000-nél. Ez nálam nem értelmezhető kategória. Nem minősítem az elemzést, mert nincs mit.
Az utolso 3 kivetelevel, az OTP varhato kilatasat a tobbieknek szabad megnezni. Nekik felesleges. A tavaly nyari projekcio elso fele, a (b) hullam egesz jol teljesult. Mostantol kovetkezik a (c) hullam. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20230819v02xvm65r.jpeg
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!