Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Meg mindig nem vagy kepes kulonbseget tenni NAPOS es HETES idotavok kozt, ugye? Pajtas, a tozsde fluktual. Hol felfele megy, hol lefele. Ez a termeszete. Van olyan, (tudom, ez most nagyon nehez lesz a linearis agynak) hogy 15-60perces idotavban FEL 240 perces idotavban LE napos idotavban FEL Hetes idotavban LE megy, es ez mind egyszerre igaz. Tudom, ezt igy megerteni, nos, ahhoz kell egy keveske szurkeallomany.
1)Abszolut egyet lehet erteni ezzel az Elliott strukturaval. Ebben az esetben a 9 honapos 19590--->7738 eses, net 11852 pont eses fibo38 recoveryje =4500 pont, igy az elso kalkulalt target 7738+4500=12240 Ft. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20230604v02xlfbh9.jpeg . A masodik kalkulacio pedig A-B-C alakzatbol jon. Ebben az (A) hullam merete 11580-7738=3840 pont, a (B) alja pedig 8940, tehat a C=A egyenlosegbol az eddigiek alapjan a masodik target 8940+3840=12780. A ket kalkulalt target tehat kijelol egy 12240-12780 target savot. a (b) recovery csucs varhato vegere. . 2)Nem az OTP bankkal van a baja azoknak, aki negativan latjak az OTP kozeptavu kilatasokat. Mo-on minden politikai/gazdasagi lepes a Putin birodalmi-ujraepitesi lepeseket masolja es adaptalja. Mar csak az emlekezetes Hodorovszkij-per, az Oroszorszagi vegleges elfordulasi signal a piacgazdasagtol, es hlyeben a nyilt elnyomo diktaturaba fordulas megkezdese, annak a hasonmasa van hatra. , Ez a fordulat erlelodik. Es valoszinuleg az EU-val valo szakitas valami formajaban fog megvalosulni. Az allami propaganda minden erovel ennek elokesziteset csinalja. Amilyen tempoban halad, a fordulat megtortenhet akar 1-2 eves tavlatban, barmikor. A kivalto vegleges lepes vagy a NATO vagy az EU-bol defacto kizaras vagy onkentes kilepes lesz. Az OTP attol kezdve egy zombie. . .
Gondolom arra akart Hathor utalni, hogy a szelvényvágás után, az osztalékszelvény nélkül forognak a részvények (adott időponton a tulajdonost illeti meg), normál körülmények esetében ennyivel esik a részvény árfolyama, változatlan körülmények esetében, miközben a BUX index kalkulációjánál, annak kiszámításánál nem történik meg a szelvények levágása,a BUX értékének csökkenése, mivel osztalékfizetést figyelembe vevő, teljes hozam index.
Mit? Az osztalék a részvényeseket illeti meg , minden évben. Semmi köze az indexeknek ehhez, sehol a világon. Ezt illene tudni. BUX meg új idei csúcson zárt ma. mert az USA bikapiaca segíti az igen alulértékelt bluek emelkedését is.
BUX idei új csúcson zárt, nem is kicsit. EZ TÉNY! Mi a gond? Persze lehet várni az OTP 4- 6ezret folyamatosan, meg az USA csődöt is. Teszik is , a papírnélküliek. Üdv!
Nem néztem utána, mert az állampapírt csak látható lejáratra veszek és addig tartom (éven belül). Az idő előtti visszaváltás feltételeit változtatták úgy hallottam az új papíroknál, de nem érint,nem foglalkoztam vele. Azt el tudom képzelni, hogy majd nem lehet, vagy nem mindenkinek idő előtt visszaváltani, meg kell tartani lejáratig, mert nem lesz piaca, vagy a ÁK nem veszi vissza, nem jegyez árfolyamot rá, vagy a visszaváltás költségét emelik meg stb. Gondolom, akik itt sokat állampapíroznak azok pontosan tudják és megválaszolják, hogy pontosan mi változott.
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!