""Az ukrán katonai forrás megerősítette, hogy ez volt az első alkalom, hogy a HIMARS-okat... taktikai harctéri helyzetben használták, ... frontvonalbeli állásokat támadva - mint például az Olekszandrivka körül - szemben a logisztikai és parancsnoki központok elleni támadásokkal." "
Értem a megosztottságot, ez már régóta működik. Rohadt sok pénzt lehet keresni vele, miközben tönkretesszük az egész bolygót. Arra kell vigyázni, hogy ne toljuk túl. Én például a tárgyalást javaslom, de nyilván tök egyedül vagyok vele, mert a emberek tömegeinek tönkretétele és elpusztítása sokkal okosabb dolog. Megértettem, ebben nyilván nem fogok vitatkozni, mert tök értelmetlennek tartom. Sok sikert!
Ja ez a gyerekeknél működik: "ő volt a hibás". Szerinted kit fog érdekelni, ha bekövetkezik egy katasztrófa? Te világos, hogy nyugodt maradsz, mert szerinted az oroszok voltak a hibásak. Én pedig nem, mert nyilván két összecsapó erő miatt történt. Tehát, ha egyik sem basztatná a reaktorok közelében a másikat, akkor "nem történt volna meg".
time for gepard... ТРУХА⚡️English a Twitteren: "Ka-52, Mi-28, Mi-8 are flying from Crimea to Kherson, just now https://t.co/xsHFvG70tT" / Twitter "The White House has seen reports that Ukraine has launched a counteroffensive against Russian troops in the south, but does not want to comment on specific Ukrainian military operations.This was stated on Monday by the public relations coordinator of the National Security Council John Kirby, .Kirby, however, noted that regardless of the size, scale and scope of the latest counteroffensive, Ukrainians have already affected Russia's military capabilities."Because the Russians had to withdraw resources from the east simply because of reports that Ukrainians could attack more in the south. And so they had to deplete certain units ... in certain areas in eastern Donbas to respond to what they clearly saw as an impending counteroffensive threat," Kirby said.Kirby also said Russia "still has personnel problems" in Ukraine, and is therefore trying to expand the recruitment of militants in Russia, as well as convince some of its conscripts and contractors to serve longer than the deadlines." Live updates: Russia's war in Ukraine (cnn.com)
szóval, - nyílvánvalóan - az erőmű környékén beásott muszka rakétázó és ágyúzó technika + személyzet miatt mennek az 'okos' amcsi, török, stb.(tök mindegy) milyen drónok, célzottan gránátokat dobálni rájuk (láttuk már nem egy videón) - tehát nem az erőművet célozzák, csak a körülötte elszaporodott 'patkányokat' (?) ellenben, ha ezt a drónt a (mázlis) muszkának sikerül kilöni akkor az már kiszámíthatatlanul fog a 'rakományával' együtt lepottyanni - és itt a veszély. mert ekkor már eshet a reaktorra, v. vmi fontos cuccra is.. tehát ki kellene onnan takarodni, az onnan háborúzó muszkáknak és tisztességesen felvenni a harcot, kint a fronton... (ennyi erővel pl. ~1000 óvodással körülvett muszka alakulat is ágyúzgathatna...és ha visszalőnek mutogathatnák az áldozatokat)... szvsz
Orosz propaganda vs. valóság: - MOSZKVA, augusztus 29. /TASZSZ/.: "Az ukrán légierő állományát gyakorlatilag megsemmisítették az orosz légierő és légvédelmi rendszerek." - HERSZON, augusztus 29.: Az ukrán légierő gépei közvetlenül támadják a khersoni orosz erők állásait.
"Tömeges átcsoportosításra provokáltuk az orosz csapatokat. Most a legnagyobb, mintegy 25 ezres csoportosulás a jobb parton összpontosul, és mi lezártuk."
Orosz - Ukrán háború - trollmentes topik