Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Én nem xarom le, mert a külföldi tulajdonos nem fog olyan dolgokat szponzorálni, amelyek nekem fontosak. Ez csak egy pl. Minőséget pedig tudnak a magyarok is, ha hagyják. Itt is vannak magyar vállalkozók. Tudják a német minőséget (bár az már zuhanórepülésben van). Nem ezen múlik.
Szerintem meg attól vannak beszarva, hogy bármikor kaphatnak egy árstoppot és ezért emelnek. Szép kis önbeteljesítő jóslat. Megmondom őszintén, hogy amíg van normális minőség és választék, addig leszarom honnan jönnek a termékek. Tessék versenyezni értem, ha azt akarják, hogy ott vásároljak.
Ha nem hagysz fejlődési időt sohasem lesz semmi. Mindig kihagyjátok az idő faktort. Azonnal nem megy semmi. Az Aldi sem egyik napról a másikra lett az, ami.
Szerintem több frontom megy a szivatás. Orbánék feltett szándéka, hogy visszaszorítsák a külföldiek által tulajdonolt kiskereskedelmet. Egyébként egy teljesen normális hozzáállás, amennyiben a lila ködöt eloszlatja mindenki maga elöl. Gondolom, hogy nem tétlenek azok sem. Ennyi.
Törölt felhasználó2022. 11. 09. 21:30
Szummazva: nincs bajom a videkiekkel, a videki nagyvarosokban eloket meg nem tartom videkinek. Bajom azon fityesz szavazo videkiekkel van, akik felkoltoznek a fovarosba es kozben fikazzak az odavalosiakat. En se koltozok falura majd fikazom az ott eloket... A 8 kerben nottem fel, most meg a 6 kerben diplomatanegyed es az Andrassy ut kozeleben lakom. Sokkal jobb hely mint Buda sznob reszei. Off ;)
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen