Ez egy érdekes dolog amúgy, én is alábecsültem a dolgot. Ellenben sok szál van itt, eus pénzek nélkül megállna Ukrajna. Usa műhold/hírszerzés nélkül pláne. Illetve jöttek a drónok, amivel ki lehetett váltani részben az élőerőt. Ezzel ügyesen lavíroztak az ukránok. Az oroszok meg kvázi visszafogták magukat, hátha lesz itt alaszkai sztori, ennek viszont vége szvsz. Másrészt lehet, hogy az oroszok nem is erre a dologra gyúrnak, hanem komolyan veszik, hogy itt a háborúpárti csapat pár év múlva be akar masírozni a térségbe. Szóval élőerőt tartalékolva megy a tüzérséges felörlő háború, ami azért a frontot nézve nagyon vacakul áll az ukránokra nézve, most kerítik be az oroszok a következő erődvárost.
Castel szerintem nem látja rosszul a dolgokat, jó, hát az is benne van a pakliban, hogy Izraelnek kvázi ad-hoc partnere Oroszország, mert azért ott vannak többek közt a törökök is, akik azért szeretettel emlékeznek vissza az oszmán birodalomra. Zűrzavaros egy térség, ott nincs fekete-fehér 'ki haver, ki nem' történet.
Castel szerintem nem látja rosszul a dolgokat, jó, hát az is benne van a pakliban, hogy Izraelnek kvázi ad-hoc partnere Oroszország, mert azért ott vannak többek közt a törökök is, akik azért szeretettel emlékeznek vissza az oszmán birodalomra. Zűrzavaros egy térség, ott nincs fekete-fehér 'ki haver, ki nem' történet.
OROSZ-UKRÁN háború