Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 01. 25. 09:28

OROSZ-UKRÁN háború  

Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről .
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
GrizzlyG
GrizzlyG hétfő, 18:09
Előzmény: #84578  Murdoch
Gyorsan el lett felejtve, mint a lassan hetente újratemetett nácik... Zselének nyalni kell a banderistákat, mert addig él, amíg hagyják. Ezért sem köthet kompromisszumot. 
Nem véletlenül jönnek olyan videók, hogy már támogatni kell, úgy be van mindenezve. 
Phylaxa hétfő, 18:04
Előzmény: #84561  Dehogynincs
Na itt a hiba. Nem azt nézzük, hogy egy poilitikától mentes, természeti jelenséget hogyan tudunk koordában tartani, hanem csökkentsük a fogyasztást és nagy ívben szarjunk bele abba, mit csináltunk rosszul az elmúlt évtizedekben. Én azt mondom, hogy kezdjük már el megvalósítani, amit szakik mondanak. Nekem tök mindegy, hogy milyen pártállású szakik. Ha úgy tetszik, akkor nyugodtan hazudjuk azt, hogy már 40 éve is ez volt meg az volt, ha ez ennyire fontos. Csak kezdjünk már bele és ne a hülyeségeket toljuk, miközben nem csinálunk semmit. Ez a lakossásg érdeke. A lakosság győzne. Mindenki.
Murdoch hétfő, 18:03
Előzmény: #84573  Murdoch
Mer amúgy ki emlékszik erre:
https://en.wikipedia.org/wiki/Yaroslav_Hunka_scandal
https://www.politico.com/news/2023/09/24/nazi-linked-veteran-ovation-zelenkyy-canada-visit-00117857
Konkrétan egy ex-Waffen SS veteránnak örjöngött a kanadai alsóház. Ennél nagyobb baki még a kalendáriumban sincs, na de megy tovább rezignáltan az oroszok lenácizása, mintha mi sem történt volna.
GrizzlyG
GrizzlyG hétfő, 18:02
Előzmény: #84571  Fsociety
Hűha. 
Ez csak egyszerű, demokratikus működés, ennek az ún. liberális oldalon teljesen normálisnak kellene lennie. 
Az emberek szavaznak, az új kormány teszi a dolgát, ennyi. A többség akarata szent. 
Itt szintén, a nép megszavazta akit akart és most élvezi az előnyeit vagy nem, de ezt el kell fogadni. 
Az a baj, hogy az ún. liberális féléknek addig tetszik a szólásszabadság és a szavazati jog, amíg velük ért egyet az ember. Különvélemény nincs. Ebben nagyon hasonlítanak pl Hitlerre és a rendszerére. 
A diktatúrára sokkal jobban hasonlít a jelenlegi lmbtqp koalíció, ezért is szavaztak az emberek a szabadságra.
FeherTibi hétfő, 18:02
A korrupció, a nácik újra temetése tény. Az Északi Áramlat Ukrajna általi felrobbantásai is elég erősen ukrán gyanus, ha még nem is biztos. A feltételezett orosz támadás Európa ellen szimpla hipotézis. Szerintem Trump se hiszi el, hogy Oroszország Európát vagy a NATO-t akarja támadni. 
Fsociety
Fsociety hétfő, 17:58
Előzmény: #84573  Murdoch
Ja,hat ukranberencezes,haborupartizas...napi szinten megy 4.5 eve. Jo sok ertelme van. Putyin Trumppal beszéli meg Ukrajna sorsát.hat az ész megáll..igy mennek ezek a dolgok,mit kell ezen habozni,nem értem. 
Eisenburgprofesszor hétfő, 17:55
Előzmény: #84569  GrizzlyG
Top hsz!
Murdoch hétfő, 17:48
Nézem a nemzetközi sajtót, a Hitlerezés, meg a Putyinozás, napi szinten megy, gyakorlatilag alap. Semmi értelme, hát még ha durvulni akarnának is a németek, hát nincs atomjuk, ez már más világ. De ide tolják a belügyi problémákat, ennyire aljasodott le a csapat. És azért dobtam anno egy hátast, amikor a normandiai partaszállásos ünnepélyre Biden Zelenszkijt vitte, hát az ész megáll.
https://apnews.com/article/normandy-zelenskyy-veteran-dday-world-war-fcdd36467ac276b9998e69e71d5788e0
Okádnivaló terelés megy, hát azért már nehogymá egy náci szimpatizáns rezsim menjen oda vonaglani. Sokszor jártam arra, csodálatos ünnepség, na de hogy banderista ukrán rezsim megy oda és közben az oroszokat nácizza az európai mainstream, hát vérlázító. Lehet köpködni őket sok mindenért, na de legyen már egy minimum szint. Totálisan felfordult a világ. Jól mutatja az északi áramlatos sztori is, itt is csak addig terroristáztak a ruszofóbok, amíg nem jött lett, hogy ez ukrán-usa sztori volt. Aztán ugranak a következő csontra.
Fsociety
Fsociety hétfő, 17:44
Előzmény: #84571  Fsociety
*apa ferfi,anya nő. 
Fsociety
Fsociety hétfő, 17:40
Tulgondolom? 😀 Na,hat akkor nézzük,egy leszbikus akarja majd megmondani,hogy az apa ferfi,az apa nő? Itt nem is kell folytatni,sztem is teljesen röhejes az egész..ha ez forditva lenne,itt habozna mindegyikőtök,hogy undorító,devians,szivarvanyos koalocio,ukranberenc...de ha egy ruszki támogatott tolja,akkor hát kérem,ez van,ez a normalitás,aki mast mond,az sorosista,globalista,hatterhatalmista ukranberenc. Vagy nem ez megy ebben a topikban? Jaj, dehogynem,nem most kell eltartott kisujjal eljatszani a normalist. Volt itt minden,daraljuk le az ukranokat,meg a többi....🤷
Fsociety
Fsociety hétfő, 17:34
https://444.hu/2026/09/07/a-roszatom-belso-dokumentuma-szerint-nem-mondtak-igazat-tovabb-csuszik-a-paks-2-beruhazas?
____
Építsünk atomerőművet,. Adjuk az oroszoknak,nem baj,ha 10 ev alatt egy gödör lesz csak, jó drágán,csurran cseppen majd...aztan persze rinyaljunk,hogy jaj, a zöldek miatt,EU miatt,csillamponik miatt. Agyrém... 
GrizzlyG
GrizzlyG hétfő, 17:33
Előzmény: #84568  Fsociety
Szerintem túlgondolod ezt a Hitler vonalat, ráadásul a jobb oldal előretörése ellen van egy megoldás: normálisan kellene kormányozni.
Szerinted, ami most Európában folyik az teljesen rendben van? 🤷 
Fsociety
Fsociety hétfő, 17:19
Előzmény: #84567  GrizzlyG
Hitler is nagyon kedves volt az elején,a nemzete javát akarta,aztan meg is kapta.. majd beköszöntött a normalitás,a marhavagonokban,gazkamrakban,es sok sok ember tapsolt hozzá ,mert fanatizalhato volt,ahogy most is. Amugy vicces, hogy nagyon próbálják ledobni magukrol a náci jelzot itthon is,helyette a patrióta a menő,mert az még nincs elkoptatva. Ilyen,amikor atcelofanozzak ugyanazt, és eladják politikai terméknek.. 
GrizzlyG
GrizzlyG hétfő, 17:12
Előzmény: #84562  Murdoch
Az elég szomorú, hogy egy párt, aki a nemzetének a javát szolgálná és nem simogat illegális, naponta késelő migránsokat, az szélsőséges.
Az lmbtqp/csillámpóni pártok pedig a normalitás. Agyrém. 
Fsociety
Fsociety hétfő, 16:56
Előzmény: #84565  FeherTibi
Nem kell izgulni,tavaszig a beke nem nagyon lesz opció,sztem utana sem,pont ezzel lehet farasztani az eu lakossagot. Majd pont a telet fogja a ruszki kihagyni,amikor lehet lőni az infrastruktúrát...A bábszínház megy tovább annak,aki arra fogékony.
FeherTibi hétfő, 16:49
https://www.portfolio.hu/global/20260907/felhuztak-magukat-az-oroszok-a-beketargyalasok-utan-ezek-meg-minek-jottek-ide-860950
Szerintem se volt értelme. Megnéztem pár youtube videót a tárgyalásokról, sajtó tajekoztatokrol, Witkoff és Kusher hosszasan beszélt, de semmi újat nem mondott. Én a helyükben szégyelltem volna, hogy ennyire nem volt eredmény. 
Fsociety
Fsociety hétfő, 16:45
Ha a kérdőjel utan kitorlod a karaktereket, attól még mukodni fog a link,csak mondjuk kevésbé lesz vicces,ahogy AI-val keresed a cafolatokat,amiknek persze a hitelességét kb te fogadod el,aztan jovanazugy..foleg,ha eppen nincs paywall mögött,na akkor még hitelesebb az egész.
Fsociety
Fsociety hétfő, 16:42
Előzmény: #84562  Murdoch
Source,chatgpt.  A sztori köré épül a link,vagy a kink köré a sztori? 
Murdoch hétfő, 16:41
Előzmény: #84561  Dehogynincs
Semmi probléma nincs ezzel, mármint a szokásos csúsztatásoddal kapcsolatban. Nyilván nincs semmi gond Németországgal se, te is megmondtad, hogy diverzifikáció mielőbb, le kell válni az orosz energiáról. Szerencsétlenségedre a nagyvállalatokat nem érdekli az ideológiai hablaty, megéri vagy nem, ennyi a történet. Ha nem, bezárnak, költöznek stb. Ti, akik 7/24-ben bizonygattátok az orosz energia helytelenségét, most hirtelen megtaláljátok az orosz szálat a németeknél. Akik emiatt évek óta állnak a pofonfa alatt. Gratulálok hozzá, miután maga Macron nyilatkozta anno, hogy az olcsó ruszki cuccnak vége. Idézem, a lódítók kedvéért:
https://www.elysee.fr/emmanuel-macron/2026/02/11/3e-sommet-industriel-europeen-a-anvers?utm_source=chatgpt.com
"One which was already on track for Draghi's report, energy costs. You mentioned it. And in fact, cheap Russian energy stopped in 2022, and there is no way back."
Na, hát ez az az orosz szál amit keresel. És ugyebár a Macron beszédben mint elsődleges szempont szerepel. A folyamatábra vmi olyasmi, hogy belódítjátok, hogy az orosz energia amúgy drága, meg nem is kell, majd miután a hibás döntések sorozata miatt beüt a káosz, gyárbezárások, munkanélküliség stb., jöttök az orosz befolyással. Tökéletesen érthető. 
Dehogynincs
Dehogynincs hétfő, 16:02
Előzmény: #84559  Murdoch
A tűzfal nem ellentétes a választói akarattal. 
Demokráciában természetes, hogy egy pártnak koalícióképesnek kell lennie, ha egyedül nincs többsége és kormányozni akar.
Te azért dimenzionálod alul az orosz befolyást, mert az a legegyszerűbb?
A német állampolgik fejébe nem látok bele, de a hazai minta alapján hihető, ha abból van elegünk, hogy az országunk leépült, minden tekintetben, társadalmi-gazdasági szinten.
A magyar gazdaság is erősen függ a német gazdaságtól, különösen a német autóipartól.
A Volswagen-csoportban benne van az Audi, de függünk a BMW-től és a Mercedestől is.
Az idei elsivatagosodási év után én is gyakrabban fogok jönni azzal, hogy a globális felmelegedés miatt újra kell gondolnunk az eddig megszokott fogyasztásunkat, mert víz sincs elég, sem pedig olcsó/drága energia nincs elég.
Az igényeinket kell érezhetően csökkenteni.

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek