Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 01. 25. 09:28

OROSZ-UKRÁN háború  

Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről .
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Fsociety
Fsociety hétfő, 15:58
Előzmény: #84559  Murdoch
A szelsojobbot akaszd már ra akkor mondjuk a Tisza Pártra,aki 16 év után levaltotta a bebetonozott liberalis demokratát, Orbánt...megvolt a nap vicce 🤣
Murdoch hétfő, 15:43
Előzmény: #84556  Dehogynincs
Mondjuk ezen meg nincs mit csodálkozni, ugyanis:
https://en.wikipedia.org/wiki/Firewall_against_the_far-right_in_Germany
Nem is volt tere, merthogy nem engedik. Teljesen mindegy mi a választói akarat, elsüllyesztik őket. A szélsőjobb jelzőt meg arra akasztják, akik éppen veszélyeztetik az évtizedek óta bebetonozott hatalmi elitet.
Ez ugyebár annyira demokrácia, hogy semennyire, de mégis az orosz Almapárt betiltásán hörög a nyugati mainstream sajtó.
Megint csak túldimenzionáljátok az orosz befolyást, mert az a legegyszerűbb, na azzal kapcsolatban is ment a hakni a magyar választásoknál. Aztán jött egy sima tisza kétharmad. Nyilván van orosz befolyás, mint ahogy amerikai, francia, angol stb. De nem ez a döntő. A német állampolgiknak elege van, hogy az országuk leépült, minden tekintetben, társadalmi-gazdasági szinten. Amíg van jólét, tele a bevásárlókocsi, addig csekélyebb a lázongás, na ez borul most, szvsz. Csak a Volkswagen 100k emberkét küld el 5 éven belül. És jó pár gyárat bezár. Na de ilyenkor szokott jönni Pityuka, hogy hazugság, van olcsó energia, minden rendben van, oroszpropaganda az egész. Hát nem az. Vége az európai jólétnek, jövőre jön a feketeleves.
Fsociety
Fsociety hétfő, 15:37
Ha lesz javulás,az nekem oké. Ezeket az üzengetéseket rohogtem ki, hogy nekünk most nagyon jo lesz, mert egy alacson népsűrűségű tartományban egy meleg hölgy pártja anti-lmbtq programmal nyert ruszki háttérrel,es akkor most már holnap elfoglalják Brüsszelt is. Meg ingyenes orosz oktatás lesz,az fontos. Whatever..
GrizzlyG
GrizzlyG hétfő, 15:20
Nem számít, a hatalmon lévők fogják veszélyben érezni a kamra kulcsát, ezért vagy változtatniuk kell vagy mennek a süllyesztőbe.
Ez egy világos jelzés, hogy valami nagyon nem jól működik. 
Dehogynincs
Dehogynincs hétfő, 14:52
Előzmény: #84554  Fsociety
Az AfD kásáját sem eszik olyan forrón. Az AfD még nem kormányzott tartományi szinten sem. Amikor bejutott, mindig ellenzékben volt. 
Van 14-15 európai parlamenti képviselője. 
Ez persze nem zárja ki, hogy egyre forróbban kell majd enni az AfD kásáját tartományi vagy szövetségi szinten.
GrizzlyG
GrizzlyG hétfő, 14:40
Előzmény: #84546  Murdoch
Még némi átalakításra szorul a térkép, de alakul. 
Fsociety
Fsociety hétfő, 13:19
A kis cuki szivárványos néni mar üzent a magyaroknak,hogy a dolgaink jóra fordulnak. Nem tudom,mire gondolt, behívják az oroszakat,vagy a fene tudja,de lehet h egy tartományi választás után nem kéne a szuverenitasunkba beleavatkozni.  Vagy esetleg majd ha Békés megyeben lesz valami választás,akkor mi is üzenunk, hogy nyugi, megoldunk nektek mindent? Hat jó reggelt kívánok...
Fsociety
Fsociety hétfő, 11:50
AFD recept.Hangoztasd,hogy keresztény-konzervatív vagy ,de közben élj melegházasságban.Hangoztasd,hogy harcolsz a migráció ellen,de a melegházasságban élő párod legyen Sri-Lankai-i migráns.Hangoztasd,hogy hazafi vagy,de élj Svájcban életvitel szerűen Német létedre. 🙂 Az sem baj,ha a ruszkik fizetnek.--ez nem saját,de kb jó. 
Fsociety
Fsociety hétfő, 11:28
Előzmény: #84551  Dehogynincs
Igy ertettem,hogy nem elore tippelem az eredményeket,es akkor befektetesekkel vagy eltalalom,vagy nem,hanem en is kívárom a fejlemenyeket.  Nyilvan nem tudom a politikat en sem befolyásolni. Regen vitorláztam,abbol tanultam meg,nem egy iranybol kell várni a szelet,hanem minden szelet jól kell megfogni,es nem beborulni. 
Dehogynincs
Dehogynincs hétfő, 11:16
Előzmény: #84550  Fsociety
Utolsó kis senki vagyok. Nincs semmilyen erőforrásom, amivel a nagypolitikát, amivel más országok politikáját befolyásolhatnám.
Mivel lehetnék proaktív?
Fsociety
Fsociety hétfő, 11:12
Előzmény: #84548  Dehogynincs
Figyelek pár előrejelző oldalt,ami nem wishful thinking. En is reaktiv vagyok,nem proaktív.
Shortelek hétfő, 10:38
Előzmény: #84541  Murdoch
A tõkûk teli van Merzzel, aztán ha esetleg õk lesznek, akkor majd rájõnnek milyen hülyék voltak mint sxlovákiában és az usában.
Dehogynincs
Dehogynincs hétfő, 10:22
Előzmény: #84545  Fsociety
Megfigyelő vagyok. Nem jósolok, kivárom az eredményt. Szász-Anhaltot is kivártam.
Dehogynincs
Dehogynincs hétfő, 10:20
Előzmény: #84544  Murdoch
El tudom dönteni, hogy milyen Európához akarok tartozni.
Egy AfD-s Európát is el tudok fogadni.
Szíves figyelmedbe ajánlom az egzisztenciális kavantort is az univerzális kvantor mellé.
Mindenhol orosz szál -- van erős orosz szál is.
Ugyanúgy, ahogy Merz népszerűsége mellett Trumpnak és Putyinnak is van népszerűsége.
Murdoch hétfő, 10:18
Előzmény: #84535  Shortelek
Nézd Elek, már elkezdték szemlátomást rendezni a dolgot:
https://kyivindependent.com/ukraine-protests-new-un-map-over-crimea/
Mondjuk ha a Falkland-szigetek lehet az angoloké, akkor nyilván ezzel sincs gond.
Fsociety
Fsociety hétfő, 10:14
Előzmény: #84543  Dehogynincs
 Csak a felső ház lesz a kérdés részemről,hogy ott mi lesz. Az alsot sztem bukni fogja. Ott is ébred a nép,hogy a populista duma mögött végülis nincs semmi,a gazolaj meg az egekben.
Murdoch hétfő, 10:10
Előzmény: #84543  Dehogynincs
Mint ahogy írtam Merz népszerűsége 16%. Elege van belőle is, meg a koalícióból a német népnek. Ha ebben te mindenhol orosz szálat látsz, mármint ahol az ország tetemes része elégedetlenkedik, akkor ne akarjál ehhez az európához tartozni. 
Dehogynincs
Dehogynincs hétfő, 10:04
Látod a logikai bukfencet a saját hozzászólásodban?
Az orosz szálra ugrasz, pedig te magad is írsz az orosz szálról. Nem hangsúlyozod az orosz szálat, mintha a Trump szál mellett nem létezne az IS.
Attól még van orosz szál, hogy más szálak is vannak a szövetben.
A Trump kormányzatot az usa lakosságának fele nem tolja, ennek mértékét a félidős választások után fogjuk látni.
Fsociety
Fsociety hétfő, 09:57
Miutan az AFd programjaban benne van, hogy akar orosz oktatás is mehet a suliban,nyitni kell oroszok felé,...stb hat eleg nyilvánvaló az orosz szál. Lehet tagadni,csak kb felesleges,az Európai szeljobbot erosen tolja Putyin,Orban ebben kivalo fegyver hordozó volt. Szoval a nyilvánvalót azert nem kéne ennyire vehemensen tagadni,mert kissé megmosolyogtató. 
Murdoch hétfő, 09:51
Előzmény: #84540  Dehogynincs
Bla-bla-bla, már megint az orosz szál, írjátok meg még százszor, mert akkor majd 50%-on lesz az AFD. Beszélek jó pár némettel, a tökük tele van a 16%-on álló Merzzel, meg az állandó oroszbérencezéssel. 
Majd szépen szíveskedtek tudomásul venni, hogy ahogy nálunk a választópolgiknak nem feleltek meg a fidesz mutatványai, ugyanez lesz az EU-ban. És ugyebár az AFD-t a Trump kormányzat is tolja, szóval akkor jó ez usa hibrid háborúnak IS. A szokásos logikai bukfenceid ugyebár.

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek