Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 01. 25. 09:28

OROSZ-UKRÁN háború  

Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről .
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Fsociety
Fsociety szombat, 14:49
Előzmény: #83438  Phylaxa
 Mutti ki akarta magának csemegézni azt,aki használható,a tobbi meg mehet,ahova akar. Na ezzel volt a baj,hogy ez nem így működik. 
Fsociety
Fsociety szombat, 14:48
Előzmény: #83432  keeper
Mondjuk ez megint a te szellemi szinted,egy szoval nem mondtam,hogy szegeny artatlan migransok. De rájöttem,hogy a retardaltsagoddal nekem innentől fogva semmi dolgom nem lesz,tibike mellé berakunk a polcra, és ennyike. 
Phylaxa szombat, 14:48
Előzmény: #83437  Dehogynincs
Én erre az állításodra reagáltam, amit bemásoltam.

Hogy miért nem zárták le a határt korábban? Itt csak találgatok: Mert a németek azt zengték, hogy szükségük van rájuk? Javítják majd a munkaerőpiacukat? Demográfiai válságban voltak? Passz

Az ebből a világos, hogy miután megtudtuk, hogy Merkelnek le kellett jönnie az osztrák határhoz és személyesen engedélyeznie az újranyitást, ezért nekünk azonnal zárni kellett. A többit a plüssmacisokkal beszéld meg, (Tőlük özönlött a megbélyegzés azokra, akik nem akarták beengedni őket ebben a formában), ők sokkal profibbak ebben.
Dehogynincs
Dehogynincs szombat, 14:29
Előzmény: #83436  Phylaxa
Ezt is állítottam.
A németekhez végül átengedték a négyszázezer migránst.
Nem emlékszem arra, hogy 2015-ben belső ellenőrzés lett volna a magyar-osztrák vagy német-osztrák határon, de ettől még lehetett. A négyszázezer illegális migráns nem juthatott volna át lezárt határokom.
Két állításról mondd meg, hogy igazak-e!
Tudom, tudom, ezernyi mást is állítottam.
Phylaxa szombat, 14:21
Előzmény: #83435  Dehogynincs
Ezt állítottad: "Ennek az intézkedésnek az lett volna a megfelelője, ha Ausztria és Németország az osztrák-magyar és a német-osztrák határt zárták volna le az elől a négyszázeter migrás elől, akiket 2015-ben Orbán szabadított rá az eu-ra azzal, hogy nem védte meg a shcengeni határszakaszunkat."
Dehogynincs
Dehogynincs szombat, 14:14
Előzmény: #83433  Phylaxa
Ezt állítottam: "OV nem volt képes megvédeni a schengeni határainkat."
Igaz vagy hamis?
Fsociety
Fsociety szombat, 14:09
Előzmény: #83431  keeper
Szerencsére neked is elfogytak az erveid. Maradt a fehertibi féle vonal. Semmi gond,itt tartasz,elfogadjuk. 
Phylaxa szombat, 13:22
Előzmény: #83429  Dehogynincs
Le is zárták. Merkel segített végül és mehettek.
keeper szombat, 12:54
Előzmény: #83427  Fsociety
Jah mindegyik szegény ártatlan volt, menkülnek az erőszak elől....menj és pátyolgasd őket...
" Az embereket az előző nap a Ceuta spanyol enklávéval határos területen gyülekezők és a marokkói hatóságok között kirobbant összecsapásokkal kapcsolatban vették őrizetbe gyilkosság, gyújtogatás, illetve magán-és köztulajdon elleni rongálás gyanújával – közölték a hatóságok az MTI-vel. "
keeper szombat, 12:50
Előzmény: #83414  Fsociety
:D Szánalmas vagy. Sorry.
keeper szombat, 12:44
Előzmény: #83423  GrizzlyG
Áh, csak derék mezőgazdasági dolgozók, akik gyalog hozzák át a marokkói papírikát az EU piacra, hogy így csökkentsék az üvegházhatást....nem értem miért olyan nagy ügy ez...
Dehogynincs
Dehogynincs szombat, 12:39
Előzmény: #83424  Murdoch
Többször beírtam, hogy OV nem volt képes megvédeni a schengeni határainkat.
Nem azt írtam be, hogy schengent nem volt képes megvédeni.
A linked nem arról szól, hogy az olaszok nem védik a schengeni határaikat, hanem arról, hogy az olaszországi repülőtéri és kikötői határokon is helyreállították a Spanyolországból érkezők ellenőrzését.
Ennek az intézkedésnek az lett volna a megfelelője, ha Ausztria és Németország az osztrák-magyar és a német-osztrák határt zárták volna le az elől a négyszázeter migrás elől, akiket 2015-ben Orbán szabadított rá az eu-ra azzal, hogy nem védte meg a shcengeni határszakaszunkat.
andras-80 szombat, 10:47
Tibi kommentje nélkül hiteltelen a topik! 
Fsociety
Fsociety szombat, 10:24
Mondjuk érdemes kicsit utanna olvasni az algir-marokkoi szalaknak,hogy tisztuljon a kép,hogy mi is történik. Plusz,megint az embercsempészek ,persze egytől egyig Soros emberei,senki másé. 
https://index.hu/kulfold/2026/08/01/ceuta-spanyolorszag-marokko-visszateres-migrans-valsag-hatarellenorzes-bevandorlok-emberkereskedelem/
___
Azota nagy részük hazament,az embercsempészek kicsit beuszitottak őket. 
Istvan78 szombat, 10:21
Előzmény: #83424  Murdoch
Putyinnak nem kell tekintettel lennie olyasmiknek, hogy a migráns háborús övezetből érkezik-e, mégis több millió illegális migráns tartózkodik Oroszországban, főként Közép-Ázsiából érkezve és az ő beilleszkedésük is problémás. Nézz utána!
Shortelek szombat, 07:56
Előzmény: #83407  FeherTibi
"Állitom, a kuruc info weblapon sokkal értelmesebb emberek vannak, mint ti. "
Agymosottaké.
Murdoch szombat, 06:42
Ugye itt mindig megmondták, hogy OV nem volt képes megvédeni a schengent 😅https://www.portfolio.hu/global/20260731/olaszorszag-felfuggesztette-a-schengeni-egyezmenyt-spanyolorszaggal-meg-is-jottek-az-elso-reakciok-853472
Vicces fiúk, szétbarmolták a kontinenst, tojtak mindenre, majd most hirtelen a spanyolok lettek a főkolomposok. Valóban nem kellenek ide az oroszok, ők csak pislognak mi megy itt.
GrizzlyG
GrizzlyG péntek, 23:41
Nem az volt a narratíva, hogy Oroszország foglalja el az európai országokat?
Erre kiderül, hogy Marokkó ezt különös nehézségek nélkül megoldja 😎 
Fsociety
Fsociety péntek, 20:07
Előzmény: #83421  andras-80
Nem teljesen értem, hogy egyszer az a bajuk, hogy hogy az ember nem támasztja alá a mondanivalóját, aztán ha meg igen, akkor meg belekötnek ezer más dolgot, amiről nem is volt szó,meg a kutyát nem is érdekli. Ki a tököm olvas el 8 linket ,aztán ha kettőre reagálok jön még 6,hogy tuti legyen. :) most vagy linkenként csörög a della, vagy a leütött karakterszámra,bár ez sem érdekel nagyon...
andras-80 péntek, 20:02
Előzmény: #83420  Fsociety
Szegényeknek sok gondjuk van. Kedvenc ruszkiszopodár viktoruk ment a levesbe, az ukik meg szépen pusztítják ruszkiföldet. Mi meg csak kérünk egy kávét és élvezzük a műsort 😎

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek