Nem teljesen értem, hogy egyszer az a bajuk, hogy hogy az ember nem támasztja alá a mondanivalóját, aztán ha meg igen, akkor meg belekötnek ezer más dolgot, amiről nem is volt szó,meg a kutyát nem is érdekli. Ki a tököm olvas el 8 linket ,aztán ha kettőre reagálok jön még 6,hogy tuti legyen. :) most vagy linkenként csörög a della, vagy a leütött karakterszámra,bár ez sem érdekel nagyon...
Szegényeknek sok gondjuk van. Kedvenc ruszkiszopodár viktoruk ment a levesbe, az ukik meg szépen pusztítják ruszkiföldet. Mi meg csak kérünk egy kávét és élvezzük a műsort 😎
Ha húzos,akkor nem a választások miatt húzos, ez már a bullshit komment hozzá. Igen,húzos. Nem érdekel Merkel, meg a többi. Én ennyiről beszéltem. Pont. Az átkötések,meg a többi az engem hidegen hagy., ha akarod, beszéld meg a kollégáddal.Én alátámasztottam azt,amiről beszéltem,és ennyi.
Nincs jelentősége, így működik a világ. Ha Merkel küldhette a láda német söröket Putyinnak, Schröder meg a gázpromos haver volt, akkor nem mindegy?https://www.szabadeuropa.hu/amp/usa-dan-segitseggel-hallgatta-le-fel-europat/31282002.html Az EP-s arcok meg a katari autokráciát népszerűsítették jó pénzért. Ezeregy ilyen van, a szijjartos is húzos, de csak a választások miatt dobták be.
Mondjuk Szijjártó sem egy droid,hogy fejbol elmondjon minden dokumemtumot.A ruszkik köszönték szépen, kiszolgálták magukat. Ha lenne linkem az általad követelt szupertitkos NATO információkról,akkor vagy én nem irogatnék itt,vagy senki más sem,ennyi eszed lehetne azért. A kommentedbol ennyit olvastam el,a többi nem nagyon erdekel,es időm sincs az omlengesedre. Sorry.
sugárzik rólad és társaidról az élet tapasztalatlanság. Mit tudtok ti az életről ? Tüntettetek valamikor is ? Össze vissza olvastok mindenfélét, és fröcsögitek a baromságaitokat. Állitom, a kuruc info weblapon sokkal értelmesebb emberek vannak, mint ti. És mint mondtam, nem is Magyarországon éltek
Tudom, de páran már alig várják itt a világháborút, remélem előreszaladnak a frontra és majd elmesélik, hogy milyen ott nyaralni...előbb utóbb el fog jönni a pillanat, amikor már nem lehet visszatömködni a szellemet a palackba.
OROSZ-UKRÁN háború