Mondjuk ez megint a te szellemi szinted,egy szoval nem mondtam,hogy szegeny artatlan migransok. De rájöttem,hogy a retardaltsagoddal nekem innentől fogva semmi dolgom nem lesz,tibike mellé berakunk a polcra, és ennyike.
Én erre az állításodra reagáltam, amit bemásoltam.
Hogy miért nem zárták le a határt korábban? Itt csak találgatok: Mert a németek azt zengték, hogy szükségük van rájuk? Javítják majd a munkaerőpiacukat? Demográfiai válságban voltak? Passz
Az ebből a világos, hogy miután megtudtuk, hogy Merkelnek le kellett jönnie az osztrák határhoz és személyesen engedélyeznie az újranyitást, ezért nekünk azonnal zárni kellett. A többit a plüssmacisokkal beszéld meg, (Tőlük özönlött a megbélyegzés azokra, akik nem akarták beengedni őket ebben a formában), ők sokkal profibbak ebben.
Ezt is állítottam. A németekhez végül átengedték a négyszázezer migránst. Nem emlékszem arra, hogy 2015-ben belső ellenőrzés lett volna a magyar-osztrák vagy német-osztrák határon, de ettől még lehetett. A négyszázezer illegális migráns nem juthatott volna át lezárt határokom. Két állításról mondd meg, hogy igazak-e! Tudom, tudom, ezernyi mást is állítottam.
Ezt állítottad: "Ennek az intézkedésnek az lett volna a megfelelője, ha Ausztria és Németország az osztrák-magyar és a német-osztrák határt zárták volna le az elől a négyszázeter migrás elől, akiket 2015-ben Orbán szabadított rá az eu-ra azzal, hogy nem védte meg a shcengeni határszakaszunkat."
Jah mindegyik szegény ártatlan volt, menkülnek az erőszak elől....menj és pátyolgasd őket... " Az embereket az előző nap a Ceuta spanyol enklávéval határos
területen gyülekezők és a marokkói hatóságok között kirobbant
összecsapásokkal kapcsolatban vették őrizetbe gyilkosság, gyújtogatás,
illetve magán-és köztulajdon elleni rongálás gyanújával – közölték a
hatóságok az MTI-vel. "
Áh, csak derék mezőgazdasági dolgozók, akik gyalog hozzák át a marokkói papírikát az EU piacra, hogy így csökkentsék az üvegházhatást....nem értem miért olyan nagy ügy ez...
Többször beírtam, hogy OV nem volt képes megvédeni a schengeni határainkat. Nem azt írtam be, hogy schengent nem volt képes megvédeni. A linked nem arról szól, hogy az olaszok nem védik a schengeni határaikat, hanem arról, hogy az olaszországi repülőtéri és kikötői határokon is helyreállították a Spanyolországból érkezők ellenőrzését. Ennek az intézkedésnek az lett volna a megfelelője, ha Ausztria és Németország az osztrák-magyar és a német-osztrák határt zárták volna le az elől a négyszázeter migrás elől, akiket 2015-ben Orbán szabadított rá az eu-ra azzal, hogy nem védte meg a shcengeni határszakaszunkat.
Putyinnak nem kell tekintettel lennie olyasmiknek, hogy a migráns háborús övezetből érkezik-e, mégis több millió illegális migráns tartózkodik Oroszországban, főként Közép-Ázsiából érkezve és az ő beilleszkedésük is problémás. Nézz utána!
Nem teljesen értem, hogy egyszer az a bajuk, hogy hogy az ember nem támasztja alá a mondanivalóját, aztán ha meg igen, akkor meg belekötnek ezer más dolgot, amiről nem is volt szó,meg a kutyát nem is érdekli. Ki a tököm olvas el 8 linket ,aztán ha kettőre reagálok jön még 6,hogy tuti legyen. :) most vagy linkenként csörög a della, vagy a leütött karakterszámra,bár ez sem érdekel nagyon...
Szegényeknek sok gondjuk van. Kedvenc ruszkiszopodár viktoruk ment a levesbe, az ukik meg szépen pusztítják ruszkiföldet. Mi meg csak kérünk egy kávét és élvezzük a műsort 😎
OROSZ-UKRÁN háború