Hazudozol folyton. Soha nem mondtam, hogy az orosz energia drága, csak azt, hogy nem igazán olcsóbb. A diveruzifikáció fogalmát meg vagy nem érted vagy nem akarod érteni, jobban szeretsz összevissza írogatni, amiről úgy sejted, hogy oroszbarát kimenete van.
Az ország szétlopása? Miről beszélsz, az USA nem szokta szétlpopni az országokat, gazdasági előnyöket kimaxol, de az adott országnak is van előnye belőle. Venezuela jól járt azzal, hogy elkobozta az amcsi olajcégeket? . Az oroszok viszont elfoglalták volna Ukrajnát és az ukránoknak semmi beleszólása nem lett volna az ásványkincsek kiaknázásába. Hazudozol folyton.
Amerika területének egy részét európai országok foglalták el, aztán az állam megalakulása után részben vásárlással, részben háborúkkal jutott területekhez. Ez kevéssé mondható klasszikus gyarmatosításnak, részben azért se, mert az indiánok földjén nem államok működtek. . Ami linket betettél Venezueláról, nem passzol ide, ugyanis én korábbi gyarmatosítókról beszéltem, nem maiakról.
És a diverzifikáció is a legnagyobb rendben a bezzegorbánozóknál: https://hvg.hu/gazdasag/20260713_orosz-lng-jamal-eu-rekord-vasarlas Szóval akkor az eu tovább szponzorálja az oroszokat, nagy hülyék lehetnek, mert itt a Pityukafélék is megmondták, hogy az orosz energia drága.
Majd a háborúpárti nagyágyúk megértekezik, hogy milyen jó, hogy segít egy esendő országnak az usa. Na pontosan ez történt volna Ukrajnával, egy nyugatbarát rezsim mellett ki lett volna maxolva az ország szétlopása. És jöttek volna az oroszok. Majd rájön az ukrán nép is, sokáig őket sem lehet hülyíteni.
lehet a nemzetközi net hozzáférést(is) még biztosító irodáikba már nem tudbak bemenni a muszka trollok, mert a kocsiból is elfogyhatott a benzin...??☺ szsvsz
Szive-joga az ukránoknak lőni az orosz finomítókat. Ellenben nekem nem az jön le, hogy putyin ‘monjon le’, hanem pont hogy csapjon vissza ezerrel. Az ajatollahokat is utálják iránban, de az usából sem kérnek. Ne akarj vmi mozgosító tányérsapkás muszka górét, szvsz.
a 'fakenews' szerint: megugrott a kereslet a 'járókeretek' iránt muszkisztánban... miután benzin nem kapható... a gyalogos közlekedés kockázatát pedig a 'kényszersorozó' csapatok miatt a járókeretes közlekedéssel próbálják csökkenteni a munkába járók...☺?szvsz
OROSZ-UKRÁN háború