Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 01. 25. 09:28

OROSZ-UKRÁN háború  

Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről .
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
the_outsider szombat, 00:43
Előzmény: #81899  Murdoch

Ennyire primitíven érvelni, mint ahogyan te itt bepróbálkozol.. Hát döbbenet!!       
Ez a cikk ugyanazt írja, amit én is linkeltem!      
Neked ilyen erős szövegértési problémáid vannak vagy mi? És így is propagandával próbálkozol?       
Értem, hogy azt sem tudod, hogy hol van Lettország, és azért írod, hogy onnan mentek az ukrán drónok Oroszország felé, de akkor legalább hallgatnál, minthogy tovább nyomod a hülyeségedet a szokásos nagy mellényeddel.        
Fogadd el, hogy újra lebőgtél.>Felesleges is mindenfajta handabandázásod ezek után.
Murdoch szombat, 00:08
Előzmény: #81895  the_outsider
Ó, lol, most sikerült belinkelned az igazi propagandát? Esetleg az a 24.hu-s újságíró vót, aki a Barátság vezetéket is megértekezte? Ne fáradj, ez a szokásos oroszok voltak zsigeri kamucikk. Már ezen rajtad kívül mindenki túl van.
https://www.lemonde.fr/en/international/article/2026/05/15/latvia-s-government-collapses-after-repeated-ukrainian-drone-crashes-on-its-territory_6753468_4.html
De lódíts még a tényekről, hörömpő cirkusz világszám….
GrizzlyG
GrizzlyG péntek, 23:50
Előzmény: #81896  tom122
Bátor vagy, vigyázz, mert megárt... 
Én véletlenül sem kattintok a propagandisták által megosztott tartalmakra
tom122 péntek, 23:26
Előzmény: #81895  the_outsider
A tények az,hogy ukrán drónok csapódtak be Lettországba,azokat illett volna kivédeni vagy legalább megpróbálni kivédeni.
Egyébként ha az oroszok olyan ügyesek, hogy simán eltérítenek úgy egy ukrán drónt,hogy az egy másik ország területén még célba is jusson, akkor lehet,hogy nem is az ukránok hanem az oroszok az ászok a drónok terén:)
tom122 péntek, 23:19
Előzmény: #81890  the_outsider
huha,beleolvastam ebbe az ukrán propaganda anyagba,és jót nevettem rajta,na nem azért mert nincsen valóság alapja,hanem azért,mert enyhén szólval is erősen túlzó és elég röhejes úgy az orosz háborús bűnöket vizsgálni,hogy közben más országok által elkövetettet meg nem vizsgálnak.vagy minden háborús bűnt egy mérlegre kell tenni vagy egyet sem,ez az igazságos,a többi csak álszent  propaganda.Nincs vele gondom ha azok az orosz katonák vagy politikusok akik háborús bűnöket követtek el bíróság elé kerülnek,de akkor az ukrán,amerikai,francia,angol és a kedvencem izraeli katonákra,politikusokra,is vonatkozzon ugyan ez,és mindenkire aki elkövetett háborús bűnt.
the_outsider péntek, 22:55

Egy PROPAGANDISTA hazudozásai, xxx.fejezet.       

"Lemondott a lett védelmi miniszter és maga a miniszterelnök is. Kicsit gyakran tévedtek a baltikumon keresztül ukrán drónok oroszország felé."         

Miközben a tények:         
Lemondott a lett védelmi miniszter, miután drón csapódott be az ország területén
Murdoch péntek, 22:29
Előzmény: #81893  GrizzlyG
Elég sok joga van orrolni a baltikumnak az oroszokra, de az ilyen drónos sztorik aligha férnek bele szvsz. Vagy védik a légterüket mindenkitől, vagy ha átengedik a cuccost, csak akkor számolni kell a következményekkel, ez nagyon nem játék.
GrizzlyG
GrizzlyG péntek, 20:01
Előzmény: #81892  Murdoch
Azt még azért megvárom, hogy a lettek lelőjék a zelensky drónokat... 
A legnagyobb háborús uszítók. Lehet, hogy kaptak egy üzenetet, amit nem lehetett visszautasítani. 
Murdoch péntek, 19:20
Akkor nézzük az elmúlt napok eseményeit.
- Lemondott a lett védelmi miniszter és maga a miniszterelnök is. Kicsit gyakran tévedtek a baltikumon keresztül ukrán drónok oroszország felé. Ennek lehetett volna kőkemény háborúba való belépéses következménye is. Most már megvilágosodtak és le fogják lőni ezeket (is).
- Kissé sok volt az okkult szertartás, ahogy kiderült Jermakos eljárásnál:
https://www.rferl.org/a/ukraine-zelenskyy-yermak-corruption-fortune-teller/33756160.html
- Egymással oroszul beszélnek a lehallgatások szerint.
De hajrá, biztos fontos az eus bullshit (is).
GrizzlyG
GrizzlyG péntek, 16:53
🤣🤣🤣 
bullrider péntek, 13:31
Előzmény: #81888  Placi82

Kérdésem a 70%os ellenzéki médiát ki tartotta fenn idáig ?
Egy darabig hírdetésekból, de miután a PEDOfideSS leuralta hírdetési piacot, majd nyomasztani kezdte a multikat, hogy ne hírdessenek a szabad, független felületeken, áttértek az előfizetői rendszerre.
Tehát a kolostormalacdöbröginek ebben sem volt igaza, itt is HAZUDOTT!!!
De majd most a propgandacsicskák megmutathatják, hogy mire is képeseek a zsíros állami dotáció nélkül:)))
A dj jeszy, meg a trombitás krisi mehetnek a teszkóba áruleftöltőnek:)))
Placi82 szerda, 19:26
Előzmény: #81886  Robben
Tudod én se értettem egyet, mikor O. V Állandóan a kívülről, külföldről, "NGO és civil szervezetrktol kapott pénzekről beszélt..
Aztán most jöttem rá lehet vastagon igaza van, és volt neki. 
Tudod én mérnök vagyok de pénzügyi területen is elboldogulok.
Es egy meg nem nevezett kis újságnak nemrég olvastam hogy  150 db újságíró ja volt ami a régi  kormanykozeli és most a bizony drasztikusan leepitik oket  Hisz iroda, infrastruktúra és egyéb fix költségek alsó hangon. 150 millio/ho  személyi jellegű rafdorditasok minimum 150 millió /ho de inkább  jatulekkal együtt 300 milla/ho. Tv csatornarol.nem.is is nem.is beszélek, az brutális költség  lehet . Na most ezt. Nemzeti sajtót ami azért kb az újságok és tv média kb 30%fedhette le az egész összes hazai médiának azt a nemzeti jobboldali gazdasági elit tartotta fenn. De most vége. 
Kérdésem a 70%os ellenzéki médiát ki tartotta fenn idáig ? Mert a régi 20 évvel ezelotti vörös bárok biztos nem, sokan már nem is élnek és orokoseik viszont, nem hiszem erre pazaroltak volna örökölt milliardjaikat.... 
Ergo a havi sok 10 milliárdos ellenzéki  média költségeket ki állja /állta hosszú  éveken at. Kötve hiszem hogy ujsagirok százai  és  hirkeszitok ezrei, ingyen, grátisz dolgoztak volna az elmult 16evben.???!!! 
Ergo ki állta a cehhet???? 
 Hogy nem az adományozok  arra nagy tételbe fogadok... 😉 
Fel évet se adok neki  de forrás hiányában, a kormány bukása után szerintem a Magyar Nemzeten és talán a Hír tv kívül semelyik jobboldali média penzhiany miatt nem marad fenn tovabb..... 
90%os túlsúlyban lesz az új kormány és  a liberális  mediaja kb szerintem. 
Felteszem a kérdést 16 év coresz és ellenzékben lévő, pénzt hivatalosan és támogatást nem kapo média termékek mi a túróbol maradtak fenn 16 év alatt? . Ingyen dolgoztak a média munkások és propagandistak ezrei???? Khmmmm? 
Ha a jobboldali organumok már most azonnal  szűnnek meg, fel év múlva már kb  sehol se lesznek.???? 
És akkor írsz a fizetett propagandistak rol??? :))) 
Nem gondoltam rájuk hogy valós tényező, de most már komolyan bogarat ültettél a fülembe... Khmmmm. 
Csak logikusan végig gondolva. Afentiek függvényében. 
Érdekes gondatokat ébresztettél. Már látni hogy a jobb oldali média el fog tűnni pár hónapon belül penzhiamy miatt, de a másik oldal 16.ev alatt miből élt idáig. Nem hiszem hogy a kormány finanszírozzta volna őket se pedig a  vállalkozok. Akkor a Jóisten vagy ki?? Hol tévedek? Na mindegy csak kérdezem, az írásod alapján. Érdekes... 
Shortelek szerda, 19:01
Robben szerda, 14:53
Előzmény: #81880  Murdoch
ne fáéradj a "Dehiogynincs nevű ál-fórumozóval.. 
hiszen sohasem azért volt itt, hogy bármit is "megértsen", (ahogy erre már többször is felhívtam itt a figyelmet), hanem azért, hogy nyomja 10ezerrel azt a szélsőbalos propagandát (oroszelleneset és magyarelleneset egyaránt a portfolio számos topikjában), amiért vszínűleg jól meg is fizetik.. de  lehet hogy "csak" egy, - éppen a poszt-kádári örökségnek köszönhetően, a rendszerváltás utáni posztkommunista rablóprivatizációból származó kapcsolati tőke révén - a kilencvenes években jól meggazdagodott dúsgazdag,  vörös oligarchák közül, hiszen nem lehet nem észrevenni, hogy legalább 8 éve itt lóg csaknem éjjel-nappal ezen a fórumon és "semmit sem akar megérteni", azaz: csak azért van itt, hogy ismételgettessék vele a szokásos mantrákat tehát azt, hogy "amerikai / nyugati terjeszkedés és más országok belpolitikájába titkosszolgálatokkal való beavatkozás, és vagy más, távoli országok ásványkincseinek lefizetett strómanokon keresztül való lenyúlása az 'démokratikus' és fasza és teljesen rendben van, de ha ezt bármely egyéb, pl. keleti nagyhatalom tenné vagy teszi meg, lásd Kína vagy Oroszo., az már birodalmi terjeszkedés, meg despotizmus, és csúnya dolog"
és a magyar belpol-ban is ugyan ezt a kettős mércét nyomatva tolja a szélsőbalos propagandát sok sok éve..
persze nincs itt ezzel egyedül, van még sok jól fizetett kollégája, akik több álnevet is használva, zsoldosként befolyásolják itt a közvéleményt..
bigyula szerda, 14:52
Előzmény: #81884  Murdoch
"Nem váltottam témát."
.
Én kizárólag a Finnország fenyegetettségével kapcsolatban jegyeztem meg, hogy teljesen jogos volt a NATO-ba - mint védelmi szövetségbe - való belépésük. Semmi másra nem reagáltam. Olvasd már el, hogy Te miket hoztál fel.
Murdoch szerda, 14:49
Előzmény: #81883  bigyula
Nem váltottam témát. Az usa a világ vezető hatalma, most az, hogy bizonyos területekben Kína már megelőzi, más kérdés. De itt az elmúlt évtizedben jó néhány konfliktust vívott meg, hát nagyon nem a demokráciért. Irak, Líbia, Afganisztán stb. A gigantikus bukta az az iraki háború volt, ahol ugyebár minden téren kiderült, hogy a vegyifegyveres ürügy az bizony kamu volt. És te jössz azzal, hogy a finnek rettegnek? 
+ én kérek elnézést, de Izraelnek lehet atomfegyvere? Ezt megengedve magának: 
vg.hu/kozelet/2023/11/atomcsapassal-fenyegette-gazat-az-izraeli-miniszter-ez-meg-netanjahunak-is-sok-volt
Az egész csak arról szól, ha a perzsáknak atomfegyvere lesz, bukik az usa-izrael hegemónia a térségben és nem lehet mondjuk 10 évente szétlőni Iránt. Észak-Koreának is van atomfegyvere, nem is kevés, nem aggódsz? 
Egyébként meg felejtsd el ezt az atomsztorit, már nem is nagyon beszélnek róla. Itt nem ez a lényeg, hanem a szoros felügyelete, meg a dollárban való elszámolás, ahhoz képest pár töltet nem a világ vége. Azt ugyebár írtam nem1x, hogy az usa figyelme át fog helyeződni a Közel-Keletre, meg Kínára, Ukrajna dedó ezekhez képest. Itt óriásit bukhat az usa, idézek jó, hogy azért mennyire szimpatikus minden:
„Ma este egy egész civilizáció eltűnik, és soha többé nem tér vissza. Nem akarom, hogy ez megtörténjen, de valószínűleg így lesz”
"....az iráni háborúról is beszélt, kiemelve, hogy ha rajta múlik, „elveszik” Irán olaját, mert szerinte „ott van, és el lehet venni”.
Asszem ezeket nem Putyin mondta...
bigyula szerda, 14:21
Előzmény: #81882  Murdoch
Értelek, tényekkel nehéz vitatkozni. Ezért azonnal kibővíted a témát, illetve témát váltasz.
.
Már beírtam korábban: Venezuelában emberrablás történt az USA hadseregének bevetésével. Amit meg a tengeren csinál az amerikai flotta, az kimeríti a kalózkodás fogalmát.
.
Irán viszont egész más tészta: itt az elsődleges probléma a katonai atomprogram, az atomfegyver birtoklására való nyílt igény Irán részéről. Ezt nem csak Izrael és az USA nem engedheti, hanem nincs olyan ország a Földön, aminek ez érdeke lenne.
Murdoch szerda, 13:51
Előzmény: #81881  bigyula
Ne fáradj, csak most megy éppen Venezuela, meg Irán és hány hasonló volt az elmúlt 30 évben. Hagyjuk már. A finneket senki nem fenyegette, persze értem, az amúgy Ukrajnában általatok folyamatosan vesztésre álló orosz haderő majd nekimegy egy 1200 km-es közös határú, piszok nehéz terepű országnak. Jó, hát lehet hülyének nézni, nem veszem magamra.
bigyula szerda, 13:42
Előzmény: #81877  Murdoch
" Finnországot senki nem fenyegette"
-
Ugye viccelsz? Egy "világhatalom" SEMLEGES kicsi szomszédja azt látja, hogy a nagy szomszédja 8 év alatt kétszer is megtámadta egy másik szomszédját. Szerinted ebben semmi fenyegető nincs a jövőre nézve. Főleg azok után, hogy a kicsi országot a nagy szomszéd már a múltban is megtámadta.
.
Le kellene venni azt az orosz szemüveget...

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek