Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 01. 25. 09:28

OROSZ-UKRÁN háború  

Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről .
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
wgl ma, 09:30
Előzmény: #79351  Angelo
Sajnos erősen benne az impotens  Zellenzék.2008 óta harsogom, iylen debil, beszari kommunikációval a fidesz harsogó ocsmány hazug fröcsögéssel  mindent visz!
Pár éve ébredtek és jött mellé MP rögtön meglátszik az eredmény.
Képtelenek felfogni: 
A VÁLASZTÁS EREDMÉNYE 90%-BAN A KOMMUNIKÁCIÓTÓL FÜGG!
..
Bödőcs : " A két nagy tragédiája ennek az országnak a kormány meg az ellenzék."  
Nagyon régóta soxor mondtam pár szóval bővebben,  mindenki lebaszott aztán jött Bödőcs és azóta helyeselnek
o)) 
Angelo ma, 08:52
Előzmény: #79350  wgl

Erre nincsenek szavak, ez a legalja mindennek!
Ezt az országot olyan mélységekbe züllesztette le a fidesz, hogy ebből már nem biztos, hogy lesz kiút.
wgl ma, 08:36
"Így hazudni, gyermekekkel fenyegetni, ez már a legkeményebb aljasság!!  
  Sőt bűntett!!
https://www.facebook.com/reel/1660080258322466
Egyébként nem semmi húgyagyu szöveg: önkéntesnek viszik? 
o))
keeper ma, 08:05
Előzmény: #79344  Shortelek

:D Egy timeline-ban lehetne szemléltetni, ahogy érkezik Magyarországra a hadfelszerelés úgy változik a  retorika is. :D
Mondjuk szöszkével annyira jóban vannak, hogyha beszól neki emiatt Z, akkor holnap úgyis kúszva kér tőle bocsánatot, mert vagy áram, gáz és benzin nem lesz vagy himras és patriot rakéta, választhat...
A nyakleveses, taslis beszólása után, jó lenne, ha már végre helyretenné valaki ezt a Zongoristát, aki a milliárdos vagyonából nem sokat áldozott eddig a háborúra.
Az biztos, hogyha a háborúnak vége lesz, a gatyája rá fog menni a testőrökre vagy össze kell költöznie Ursulával ő majd megvédi. Minden reggel lefújja 100 flakon hajlakkal, így lepattan róla a lövedék. :D
wgl ma, 07:59
Esse semmi!
i.imgur.com/SB9YhqD.png
És csodálkoznak ha azt mondják: Putyin nosztalgiázik a NAGY SZOVJETÚNIÓ UTÁN!
cSAKHOGY GAZDASágilag közép állam csak területileg és atomerővel nagyhatalom, ez pedig nem a nép és ország javát szolgálja.
wgl ma, 07:51
Előzmény: #79345  Angelo
Nemrég hallottam: 
--  Trump áldásos  tevékenysége 1 év alatt ártalmasabb volt hatalmas sebességgel  Usára mint Ocsmány Vigyoré mindennel együtt 16 év alatt kiépűlve MO-n. 
.. ez usa belső vélemény.
keeper ma, 07:44
Előzmény: #79333  Phylaxa

Jah, megint ott vannak, ahonnan elkezdték, a Krím elcsatolását nem fogadja el a bohóc, hát igen, nem mindenki olyan birka, mint a magyarok.
De sebaj a béke már 99.99%-ban készen van, már csak semmiben sem értenek egyet, de abban nagyon. :D
Az amerikai hadiipari cégeknél megint jó nagy lesz a bónusz és az osztalék.
Angelo ma, 07:03
Előzmény: #79344  Shortelek
Eddig abban voltam, hogy Trump a világ leghülyébb elnöke, de ezt a csuti már túlszárnyalta.
Shortelek ma, 06:47
Orbán szerint Ukrajna az ellenségünk, neked geci, meg esetleg a neked tapsikoló agymosott birkáknak, a magyarok többségének nem az, oszt miért is nem indítasz konzultációt is ennek a féleszű kijelentésednek az igazolására, ja, hogy megint hazudni kellene hányan küldték vissza, barom.
Shortelek ma, 06:42
Előzmény: #79340  Murdoch
Röhejes vagy, felrobbantás arany budi, vászja nem tudsz már jobbat? Orosz felső vezérkari tisztek kiiktatása nem bűn, takarodjanak haza Ukrajnából és ennyi.
bigyula szombat, 16:26
Előzmény: #79341  Eisenburgprofesszor
Ha nincs a kegyelmi ügy, akkor valószínűleg nem lép színre MP. De az ott egy nagyon jó időpont volt, mert a fityesz sokkban volt, egyszerűen más dolguk volt, mint az MP-vel való foglalkozás.
Eisenburgprofesszor szombat, 16:06
Előzmény: #79339  bigyula
Akkor is 1 év, ha együtt állnak ki, akkor rendben van. 
Számomra elfogadhatatlan, ha valaki hátba döfi a feleségét, a gyerekei anyját. 
A volt felesége is egy idióta, válófélben vannak és mégis kitálalt, ez az ökör meg felvette. Azután politikus lett.... 
Murdoch szombat, 16:00
Előzmény: #79337  Dehogynincs
Azért nincs gondom az ukránbarátozással, mert csak a tényeket kell nézni:
https://kep.cdn.indexvas.hu/1/0/6206/62065/620657/62065769_a08fd802b8e60aa18a4959d643287915_wm.png
https://s3-ellenpont.s3.eu-central-1.amazonaws.com/article_images/yq03dn9ojm5l0jyqzv6fhuxwgp9628mgq01a84wt/zwuasm6nvxfbjs7mw8twsmj37zyufl4n6b3r5irj/Ceber%20Budanov.jpg
További tény, hogy az ukrán rezsimnek nem okozott lelkiismereti válságot mondjuk a német északi áramlat kiiktatása, az aranybudis történet ésatöbbi. Felőlem barátkozhat velük a tisza, csak nálam az fszb-szbu egykutya, de biztos van aki megmagyarázza, hogy sokkal européerebb felrobbantani vkit, mint kiejteni az ablakon. Mondjuk.
bigyula szombat, 15:55
Előzmény: #79323  Eisenburgprofesszor
Kis pontosítás, mivel a Google nem a barátod: 2024 március végén tette közzé a felvételt, ami valóban 2023 elején készült. Szerinted mi lett volna, ha 2023-ban teszi közzé, amikor a felesége még igazságügy miniszer volt? Simán eltussolják, őt meg lecsukják. Amikor közzétette, akkor már nem a felesége volt miniszter, és Ő is túl volt az első fellépésén, amire minimum egy évet készült.
.
Amire Te hivatkozol (2024 ősze), az már evelinke lejárató felvétele volt MP ellen.
Dehogynincs
Dehogynincs szombat, 15:41
A "Bundesrepublik Deutschland" is azt jelentette, hogy a németek elfogadták, hogy de facto évtizedekig létezett az ndk, de végül csak megszabadultak a szovjet megszállástól.
Dehogynincs
Dehogynincs szombat, 15:36
Előzmény: #79328  Murdoch
Egyetértek veled abban, hogy a belügyeket tekintve Orbánék rosszul állnak, éppen ezért erőlteti Orbán a külpolitikát.
Az ukránbarátozással neked nincs gondod, pedig azt is ráhúzzák két perc alatt a tiszára, mert azt hiszik, hogy jó narratíva a kormány szemszögéből.
Abban is egyetértünk, hogy a két választási lehetőség OV vagy MP. Ezt írtam #79326-ban.
Phylaxa szombat, 15:35
Előzmény: #79335  Eisenburgprofesszor
Ok, így már értem. Akkor addig biztosan nem lesznek tárgyalások.
Eisenburgprofesszor szombat, 15:28
Húzza az időt, hátha robbanás következik  Amerikában a választásokon. 
Murdoch szombat, 15:28
Nem fog olyat aláírni, hogy kivonulás mondjuk a Donbassból, meg ilyenek... Az nettó öngyilkosság, fizikai értelemben is. Méretes vereség, kapituláció esete persze más tészta. Vagy ha a nép követeli ki. Lehet benne van, hogy az usa időközi választásokig mindenképpen húznák a dolgot. De az biztos szvsz, hogy nem (csak) magától dönt, hanem súg a háborúpárti elit.
Phylaxa szombat, 15:19
Ha jól értem, akkor Ukrajna nem fog elismerni semmiféle területi veszteséget. Akkor miről tárgyal? Valaki érti?
wgl szombat, 15:18
a sperma barátja szellemi színvonala:
"Donald Trump amerikai elnök hatalmas botrányt robbantott ki tegnap: kiposztolt egy videót, melyben az Obama-házaspárt majomként ábrázolta. 
A felvételből akkora botrány lett még a Republikánus Párton belül is, hogy az elnök végül törölte a posztot." 
wgl szombat, 15:16
a gdp 78  az export 82%,át a multik   adják. 
wgl szombat, 15:14
ov-re 28 éve nem lehet szavazni .
pont.
Phylaxa szombat, 15:07
Előzmény: #79325  Murdoch
Akkor kaptam én is fel a fejem, hogy ki ő? Utána olvastam el a történetét. Nem hiszem el, hogy nem tudnak egy értelmes embert találni, akinek legalább az elején hinni lehet. Ezért nem foglalkozom ezzel a témával.
Murdoch szombat, 15:05
Előzmény: #79326  Dehogynincs
Azzal nincs semmi baj, én is szavaztam rájuk és azért csak behúzták a Hegyvidéket. Viszont el kellene már felejteni ezt az oroszbarátozást, két perc alatt ráhúzzák a pápára is, ha kell a narratívához. Azért a német külügy is fél perc alatt ott volt a fejlevágós szír ex-alkaidásnál, aztán kit érdekelt. Most két választása van a jónépnek, szvsz, ott van OV, Trumppal-Putyinnal-Kínával a háttérben. Vagy van a Tisza, a leigazoltakkal szemlátomást felvették a mélyállamos, multis irányt. El kell felejteni, hogy itt rólunk, mármint szavazókról lesz szó. Nincs könnyű választás, aki ezt állítja, az lódít, a belügyeket tekintve bőven lehet xórni a hamut a kormány fejére. A külpolitikát tekintve meg most magára a patás ördögre van szükség, nem valami könnyesszemű amatőr csapatra. Nem a leváltásos dolog a lényeg, az még valahol érthető is, a csodavárás kevésbé.
Eisenburgprofesszor szombat, 14:37
Előzmény: #79326  Dehogynincs
Sem Orbán, sem MP. 
Dehogynincs
Dehogynincs szombat, 14:06
Előzmény: #79319  GrizzlyG
Eddig kínomban a kétfarkúakra szavaztam, de most kínomban a tiszára fogok.
Abban sem vagyok biztos, hogy a kutyák összegyűjtenek-e kellő számú ajánlást.
Lehet szapulni MP-t, de indokold meg, hogy sokan miért hajlandól akár még vele is leváltami Orbánt.
Ebbe a topicba annyi tartozik, hogy az oroszbarátoknak remek választás Orbán, az ukránbarátoknak pedig MP.
De áprilisban a fő kérdés nem a háború vagy béke lesz, hanem az, hogy Orbánnal vagy nélküle.
Murdoch szombat, 14:00
Nálam ennél nagyobb probléma az, hogy tökrészegen ellopott egy mobilt és belehajította a Dunába. Csak ugye mi lett volna ha ezt mondjuk egy fideszes potentát teszi. Még most is cikkezne erről az európai mainstream sajtó, napi ezer mémet gyártva. Nem tiszta a tag szerintem se, nem lepődnék meg, ha valakit majd elétolnak a tudjukki szponzorok, ha úgy alakul a helyzet.
GrizzlyG
GrizzlyG szombat, 13:56
Addig is lehajolt az apróért, a bújtatott állásokért, amit a fidesz dobott neki. 
Eisenburgprofesszor szombat, 12:57
Előzmény: #79321  bigyula
A felvétel ideje 2023 január. 
2024 őszén tette közzé, ami több mint másfél év. 
Persze akkor megvilágosodott... 
Eisenburgprofesszor szombat, 12:50
Előzmény: #79321  bigyula
Hasonló jókat kívánok Neked, mint amit MP művelt a feleségével. 
bigyula szombat, 11:44
Előzmény: #79320  Eisenburgprofesszor
Ha tudod, hogy a feleséged komoly beosztásban falaz a maffiának, akkor cselekszel, vagy gerincesen kussolsz?

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek