Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 01. 25. 09:28

OROSZ-UKRÁN háború  

Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről .
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Angelo ma, 07:03
Előzmény: #79344  Shortelek
Eddig abban voltam, hogy Trump a világ leghülyébb elnöke, de ezt a csuti már túlszárnyalta.
Shortelek ma, 06:47
Orbán szerint Ukrajna az ellenségünk, neked geci, meg esetleg a neked tapsikoló agymosott birkáknak, a magyarok többségének nem az, oszt miért is nem indítasz konzultációt is ennek a féleszű kijelentésednek az igazolására, ja, hogy megint hazudni kellene hányan küldték vissza, barom.
Shortelek ma, 06:42
Előzmény: #79340  Murdoch
Röhejes vagy, felrobbantás arany budi, vászja nem tudsz már jobbat? Orosz felső vezérkari tisztek kiiktatása nem bűn, takarodjanak haza Ukrajnából és ennyi.
bigyula szombat, 16:26
Előzmény: #79341  Eisenburgprofesszor
Ha nincs a kegyelmi ügy, akkor valószínűleg nem lép színre MP. De az ott egy nagyon jó időpont volt, mert a fityesz sokkban volt, egyszerűen más dolguk volt, mint az MP-vel való foglalkozás.
Eisenburgprofesszor szombat, 16:06
Előzmény: #79339  bigyula
Akkor is 1 év, ha együtt állnak ki, akkor rendben van. 
Számomra elfogadhatatlan, ha valaki hátba döfi a feleségét, a gyerekei anyját. 
A volt felesége is egy idióta, válófélben vannak és mégis kitálalt, ez az ökör meg felvette. Azután politikus lett.... 
Murdoch szombat, 16:00
Előzmény: #79337  Dehogynincs
Azért nincs gondom az ukránbarátozással, mert csak a tényeket kell nézni:
https://kep.cdn.indexvas.hu/1/0/6206/62065/620657/62065769_a08fd802b8e60aa18a4959d643287915_wm.png
https://s3-ellenpont.s3.eu-central-1.amazonaws.com/article_images/yq03dn9ojm5l0jyqzv6fhuxwgp9628mgq01a84wt/zwuasm6nvxfbjs7mw8twsmj37zyufl4n6b3r5irj/Ceber%20Budanov.jpg
További tény, hogy az ukrán rezsimnek nem okozott lelkiismereti válságot mondjuk a német északi áramlat kiiktatása, az aranybudis történet ésatöbbi. Felőlem barátkozhat velük a tisza, csak nálam az fszb-szbu egykutya, de biztos van aki megmagyarázza, hogy sokkal européerebb felrobbantani vkit, mint kiejteni az ablakon. Mondjuk.
bigyula szombat, 15:55
Előzmény: #79323  Eisenburgprofesszor
Kis pontosítás, mivel a Google nem a barátod: 2024 március végén tette közzé a felvételt, ami valóban 2023 elején készült. Szerinted mi lett volna, ha 2023-ban teszi közzé, amikor a felesége még igazságügy miniszer volt? Simán eltussolják, őt meg lecsukják. Amikor közzétette, akkor már nem a felesége volt miniszter, és Ő is túl volt az első fellépésén, amire minimum egy évet készült.
.
Amire Te hivatkozol (2024 ősze), az már evelinke lejárató felvétele volt MP ellen.
Dehogynincs
Dehogynincs szombat, 15:41
Előzmény: #79333  Phylaxa
A "Bundesrepublik Deutschland" is azt jelentette, hogy a németek elfogadták, hogy de facto évtizedekig létezett az ndk, de végül csak megszabadultak a szovjet megszállástól.
Dehogynincs
Dehogynincs szombat, 15:36
Előzmény: #79328  Murdoch
Egyetértek veled abban, hogy a belügyeket tekintve Orbánék rosszul állnak, éppen ezért erőlteti Orbán a külpolitikát.
Az ukránbarátozással neked nincs gondod, pedig azt is ráhúzzák két perc alatt a tiszára, mert azt hiszik, hogy jó narratíva a kormány szemszögéből.
Abban is egyetértünk, hogy a két választási lehetőség OV vagy MP. Ezt írtam #79326-ban.
Phylaxa szombat, 15:35
Előzmény: #79335  Eisenburgprofesszor
Ok, így már értem. Akkor addig biztosan nem lesznek tárgyalások.
Eisenburgprofesszor szombat, 15:28
Húzza az időt, hátha robbanás következik  Amerikában a választásokon. 
Murdoch szombat, 15:28
Nem fog olyat aláírni, hogy kivonulás mondjuk a Donbassból, meg ilyenek... Az nettó öngyilkosság, fizikai értelemben is. Méretes vereség, kapituláció esete persze más tészta. Vagy ha a nép követeli ki. Lehet benne van, hogy az usa időközi választásokig mindenképpen húznák a dolgot. De az biztos szvsz, hogy nem (csak) magától dönt, hanem súg a háborúpárti elit.
Phylaxa szombat, 15:19
Ha jól értem, akkor Ukrajna nem fog elismerni semmiféle területi veszteséget. Akkor miről tárgyal? Valaki érti?
wgl szombat, 15:18
a sperma barátja szellemi színvonala:
"Donald Trump amerikai elnök hatalmas botrányt robbantott ki tegnap: kiposztolt egy videót, melyben az Obama-házaspárt majomként ábrázolta. 
A felvételből akkora botrány lett még a Republikánus Párton belül is, hogy az elnök végül törölte a posztot." 
wgl szombat, 15:16
a gdp 78  az export 82%,át a multik   adják. 
wgl szombat, 15:14
ov-re 28 éve nem lehet szavazni .
pont.
Phylaxa szombat, 15:07
Előzmény: #79325  Murdoch
Akkor kaptam én is fel a fejem, hogy ki ő? Utána olvastam el a történetét. Nem hiszem el, hogy nem tudnak egy értelmes embert találni, akinek legalább az elején hinni lehet. Ezért nem foglalkozom ezzel a témával.
Murdoch szombat, 15:05
Előzmény: #79326  Dehogynincs
Azzal nincs semmi baj, én is szavaztam rájuk és azért csak behúzták a Hegyvidéket. Viszont el kellene már felejteni ezt az oroszbarátozást, két perc alatt ráhúzzák a pápára is, ha kell a narratívához. Azért a német külügy is fél perc alatt ott volt a fejlevágós szír ex-alkaidásnál, aztán kit érdekelt. Most két választása van a jónépnek, szvsz, ott van OV, Trumppal-Putyinnal-Kínával a háttérben. Vagy van a Tisza, a leigazoltakkal szemlátomást felvették a mélyállamos, multis irányt. El kell felejteni, hogy itt rólunk, mármint szavazókról lesz szó. Nincs könnyű választás, aki ezt állítja, az lódít, a belügyeket tekintve bőven lehet xórni a hamut a kormány fejére. A külpolitikát tekintve meg most magára a patás ördögre van szükség, nem valami könnyesszemű amatőr csapatra. Nem a leváltásos dolog a lényeg, az még valahol érthető is, a csodavárás kevésbé.
Eisenburgprofesszor szombat, 14:37
Előzmény: #79326  Dehogynincs
Sem Orbán, sem MP. 
Dehogynincs
Dehogynincs szombat, 14:06
Előzmény: #79319  GrizzlyG
Eddig kínomban a kétfarkúakra szavaztam, de most kínomban a tiszára fogok.
Abban sem vagyok biztos, hogy a kutyák összegyűjtenek-e kellő számú ajánlást.
Lehet szapulni MP-t, de indokold meg, hogy sokan miért hajlandól akár még vele is leváltami Orbánt.
Ebbe a topicba annyi tartozik, hogy az oroszbarátoknak remek választás Orbán, az ukránbarátoknak pedig MP.
De áprilisban a fő kérdés nem a háború vagy béke lesz, hanem az, hogy Orbánnal vagy nélküle.
Murdoch szombat, 14:00
Nálam ennél nagyobb probléma az, hogy tökrészegen ellopott egy mobilt és belehajította a Dunába. Csak ugye mi lett volna ha ezt mondjuk egy fideszes potentát teszi. Még most is cikkezne erről az európai mainstream sajtó, napi ezer mémet gyártva. Nem tiszta a tag szerintem se, nem lepődnék meg, ha valakit majd elétolnak a tudjukki szponzorok, ha úgy alakul a helyzet.
GrizzlyG
GrizzlyG szombat, 13:56
Addig is lehajolt az apróért, a bújtatott állásokért, amit a fidesz dobott neki. 
Eisenburgprofesszor szombat, 12:57
Előzmény: #79321  bigyula
A felvétel ideje 2023 január. 
2024 őszén tette közzé, ami több mint másfél év. 
Persze akkor megvilágosodott... 
Eisenburgprofesszor szombat, 12:50
Előzmény: #79321  bigyula
Hasonló jókat kívánok Neked, mint amit MP művelt a feleségével. 
bigyula szombat, 11:44
Előzmény: #79320  Eisenburgprofesszor
Ha tudod, hogy a feleséged komoly beosztásban falaz a maffiának, akkor cselekszel, vagy gerincesen kussolsz?

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek