Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 01. 25. 09:28

OROSZ-UKRÁN háború  

Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről .
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Fsociety
Fsociety szerda, 00:03
Előzmény: #78178  Murdoch
Jaja,kezdődik a terelés,nem értek semmit,blablabla..szerencsére csak a ruszki szopók látják helyesen a világot, a többiek azok valóságot tagadnak. Micsoda brilliáns kis életszemlélet :) most arra probálsz itt nagyon sejtelmesen rávilágítani, hogy hamarosan Ukrajna beszopja? hubazdmeg,aztán szerinted ezt ki nem látja? vagy hogy az EU recseg ropog,és alakul egy kétpólusú világrend,amiben Orbánc szépen visszapakol minket a ruszkik kezébe, hogy megússza az elmúlt 15 évet,és ne derüljenek ki dolgok, hogy 2009 óta kilóra vették meg az oroszok,és végig trójai faló volt,csak előtte lenyúlta az EU pénzeket? Döbbenet...eszembe nem jutott volna...vgy hogy Trumpli,mint hasznos idióta,arra kellett putylernak, hogy elárulja a szövetségesi rendszereket, hogy ezáltal a legnagyobb halat kiszedje a játékból,főleg a NATO-ból? Ejj,micsoda fordulat ez is,oh my God...lehetne sorolni napestig,amit már rég tudunk.
babo-lapat kedd, 23:56
Előzmény: #78176  Fsociety
sokunknak egyértelmű volt eddig is hogy ne ma magyar érdek számít hanem az orosz érdek , de most egyre jobban kirajzolódik ez már egyre több embernél lassan eljön az a szint amikor a propagandájuk már nagyobb léptekke lveszi el a fdiesz szavazatokat mert az embereknek elegük lesz a folyamatos hazudozásból.
Murdoch kedd, 23:47
Előzmény: #78174  Fsociety
Nem értesz te semmit, a következő jó néhány hónapot - évet meg nem irigylem a részetekről, mert rá sem fogtok ismerni a hibbant világotokra. De mit számít, manapság el lehet vegetálni bármilyen valóságtagadó lódítással, hát ez van. Engem nem izgat. Oroszhíreket én sorry, de nem néztem, rettenetesen sajnálom.
Fsociety
Fsociety kedd, 23:46
Előzmény: #78175  babo-lapat
Várni semmit,dehát annyira nyilvánvalóan megy itt a ruszki propaganda,hogy "az ész megáll". 
Fsociety
Fsociety kedd, 23:43
A szlovákia magyarok ficó általi basztatása (és esetleges bebörtönzése) persze nem ütötte meg az ingerküszöböt,ahogy az várható volt...mély kussolás van,bezzeg Kárpátalján,na ott aztán tejóisten,micsoda igazságtalanság volt...gyönyörű,tényleg. 
babo-lapat kedd, 23:43
Előzmény: #78174  Fsociety
mit vársz egy pedofiltámogató fideszbérnctől? Mindig és kizárólag cska M1-et mondja fel a kis Hilarion imádó :)
Fsociety
Fsociety kedd, 23:40
Előzmény: #78173  Murdoch
Ja,értem már a logikát,bámulatos...ha odamegyek valakihez, hogy figyelj, az almafád átlóg a kertembe,és zavar, de igazából most lenyúlom a kocsidat, mert csak,akkor az rendben van,mert ugye végre Trumpli az,akit te szeretsz. Fordítva persze megy itt a rinyálás, hogy jaj, keresték a tömegpusztító fegyvereket, de végül olaj lett belőle,támogatják a gonosz háttérhatalmak Ukrajnát, mert érdekünk fűzödik hozzá...jaj, istenem,de kib.szott szánalmas :D 
Az oroszhírek.hu a CIA projekt? Mi a f.sz...ma is tanultam valamit....én ugyanis arról beszéltem,hát ember,kibassza a szemedet a yandex....köze nem volt az ukránok lopásához,megint terelsz, az usual...
Murdoch kedd, 23:31
Előzmény: #78170  Fsociety
Mi a tök? Erről hörgök hetek óta. Trump nem nyomja az ostoba ideológiákat mint a globalisták az ukrán projektjüknél. Kell az olaj azt jóvan. Szép történet? Nem. Az oroszpropagandázással ne fáradj, ez CIA/FBI projekt, talán nem kéne ennyit lopnia az ukrán hőseidnek:
https://thehill.com/policy/defense/5609334-ukraine-defense-firm-pompeo/
Érdekel? Dehogy. Pedig ha Zé nem áll vigyázállásba, alighanem róla is kimegy az infó. Utána szűk lesz a bolygó, de még naprendszer is.
Fsociety
Fsociety kedd, 23:23
https://www.reddit.com/r/hungary/comments/1pu6c3h/a_szlov%C3%A1k_eln%C3%B6k_al%C3%A1%C3%ADrta_a_magyarok/
Eközben a jóságos Fico bácsi szöges bakanccsal tiporja a magyarok jogait,dehát ugye ez itt szintén belefér,mert a mi kutyánk kölyke...ja,ezek tényleg ugyanazok :) Orbánék meg még értelmezik a törvényt, talán majd 15 év múlva jutnak is vele valamire, mint a Szőlő utcában.Addig mehet a buli és a bebörtönzés,ha valakinek nem tetszik a rendszer. 
Fsociety
Fsociety kedd, 23:19
https://oroszhirek.hu/orban-balazs-meg-az-ukran-hitel-tamogatoi-is-elismerik-hogy-az-nem-lesz-visszafizetve/
__
A kis holland focista gyerek nickje is ezen háborog, szépen köszön vissza a ruszki narratíva. MOndjuk azt nem vágom, hogy miért nem gondolkozik el azon, hogy az orbáncék által felvett orosz,kínai,szaudi..stb hitel mikor lesz visszafizetve,amit igazából jóléti pénzszórásra vettek fel jórészt,meg a zsebek tömésére(meg kell nyerni 26ot,különben putyler bácsi mérges lesz,ha pár dokumentum kinyílik véletlenül,aminek nem kéne...)dehát arról biztos nem írt leleplező cikket a yandexes portál. 
Fsociety
Fsociety kedd, 23:13
Előzmény: #78168  Murdoch
Trump épp lenyúlja a venezuelai olajat, de finnyáskodnak a ruszki imádók, hogy hát jaj, ilyet nem szabad, hogy valamin valaki keresni akar. Hát döbbenet, az ész megáll,de komolyan. Arról volt szó, hogy csak a drogdílereket kapcsolják le,most meg már az olaj kell...durva,ki számított ekkora fordulatra,meg hogy trumpli is a háttérhatalmak embere és csak nyerészkedni akar...marad nektek putyin,benne lehet bízni, ő csak filantróp, és emberjogi aktivista,ahogy azt az oroszhirek-en megtudtuk. Egész jó kis oldal amúgy,belenéztem, nem finomkodnak, szép, 100% mordori propaganda. Yandex-es kontaktcímmel,csak hogy még a látszatra se kelljen adni :)
GrizzlyG
GrizzlyG kedd, 23:00
Előzmény: #78168  Murdoch
Ezek mindig ugyanazok... 
Murdoch kedd, 22:38
Előzmény: #78165  GrizzlyG
Flamingo? Egy castingos cég kimaxolta a lopást, ez is Mindich projekt, ha jól olvastam, de már itt is elindult a vizsgálat. Mondjuk a háborúpárti légiót ez nem hatja meg, nekik minden mindegy, az ész megáll.
https://kyivindependent.com/exclusive-maker-of-ukraines-prized-flamingo-cruise-missile-facing-corruption-probe/
Sokan hasznot húznak ám a dologból, alighanem a kollégát sem kell félteni, mindenkinek lelke rajta.
andras-80 kedd, 22:32
Előzmény: #78166  Fsociety
Hagyjad, idegesek szegénykék. putyin vezérük pár napos háborút ígért nekik, erre hamarosan már négy éve kell nyomniuk a háborús propagandát. Megfáradtak 🤣
Fsociety
Fsociety kedd, 21:51
Előzmény: #78165  GrizzlyG
Cserebe rengeteg DJI dron,meg ami kell 🤟
GrizzlyG
GrizzlyG kedd, 21:25
Előzmény: #78161  vigkrisz
Csak nem fog elkészülni, mert ellopják az adományt, mint mindig 🤷
Hány flamingó ért célba az elmúlt hónapokban? 
Lol
GrizzlyG
GrizzlyG kedd, 21:23
Előzmény: #78150  andras-80
Inkább a fuckránokat, az mégiscsak jobban esik az emberfiának. :))
"The US has reduced aid to Ukraine 77-fold this yearAccording to Ukrainian media, from January to October 2025, funds from Washington dropped from €38.7 billion to €0.5 billion.
For 2026–2027, the Pentagon has allocated €0.4 billion per year for aid to Kiev, the article notes."
Hahaha :)) 
Bizonyára shortelek 5k-s utalása fordítja meg a háború menetét :))))) 
Fsociety
Fsociety kedd, 20:31
Előzmény: #78159  vigkrisz
Pedig Balazsek nem akartak ekkorara noni,de belerakjak a melot..ellenben orbanbalazzsal,aki azonnal letolna a nadragot. Remegve varjal,h ez az ido eljojjon.

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek