Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 01. 25. 09:28

OROSZ-UKRÁN háború  

Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről .
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Fsociety
Fsociety 2025. 04. 04. 14:39
Előzmény: #70038  Placi82
Bárcsak te is értenéd...csakhát..na de ezt legutóbb kifejtettem,mi lehet a baj veled,nem ismétlem önmagam,mint te,miközben vinnyogsz, hogy jaj, többet már nem írod le,aztán még leírod 5x,amire amúgy senki nem kiváncsi minimum 1300 karakterben összefüggéstelenül. 
Fsociety
Fsociety 2025. 04. 04. 14:37
Előzmény: #70037  Murdoch
És te úgy gondolod, hogy érted, mi történik, ugye? Akkor jó. Végülis neked qrva jó lesz majd a recceszióban arra recsizni, hogy Trumpéknak, a ruszkiknak milyen jó. Oké,köszi :)
Placi82 2025. 04. 04. 14:15
Előzmény: #70037  Murdoch
Ohhh érti ő, ne aggódj, csak hát... 😉
Murdoch 2025. 04. 04. 13:20
Előzmény: #70035  Fsociety
Megint csak érteni kéne mi történik. Trumpék először rombolnak, mert rombolniuk kell, aztán majd építkeznek. Attól, hogy nyertek, attól még ott vannak a globalisták a háttérben, főleg európában és nagyon nem gyengék, pénzügyileg tuti nem, a sajtó nagy része is náluk van. Kemény meccs lesz, nyilván az EU-s csapat sem lesz egyszerű, de most már remélem értelmet nyer, hogy miért írtják tűzzel-vassal az ellenzéket. A Le Pen elleni húzással nagyjából felállt az európai elit az autokráciás dobogóra, legalja, Putyinék meg popcornoznak az egészet látva. Mindeközben az EU ráadásul meg nem csinál mást, mint harcol az oroszokkal, Kínával és most az usával. Letolt gatyával, szél ellen... remek lesz. 
Világrendváltás van, csak ezt nem fogjátok fel.
Shortelek 2025. 04. 04. 13:17
Előzmény: #70032  Placi82
Placi a muszkát most kellene leverni a padlóig, kifulladt az ork had,most kelkene legázolni õket nem tárgyalni, hitlerrel se kellett volna akkkor, mert a  terrorista diktátor csak az eröbõl ért.
Fsociety
Fsociety 2025. 04. 04. 12:22
Amcsi csaladok,de hamarosan a vilag is megkostolja azt a finomat,amit Trump a vamokkal fozott nekik. Irany a recesszio,ezt akarta a nep,egyetek,jo etvagyat! 😀 Viktator is beszopta ugy nez ki,mert nagyon rossz szamokra tett a kaszinoban,legalabbis a magyarsag szempontjabol,ok koszonik,kitomtek magukat, a szar meg itt marad. 
Fsociety
Fsociety 2025. 04. 04. 08:37
Koltozzel keletre,de atom gyorsan. Ott a helyed,az valo neked. 
Shortelek 2025. 04. 04. 05:57
Kõszönjük emese.
Placi82 2025. 04. 03. 21:45
https://www.portfolio.hu/global/20250403/dontottek-az-europai-nagyhatalmak-targyalasokat-kell-kezdeni-oroszorszaggal-752489
Ejej. Teljesen felesleges fiúk ilyen erolkodesbe kezdeni. Közelednenek az Oroszokhoz, nagy kegyesen esetleg már meghallgatnátok a másik felet is?? nem csak Zselét? 
Felesleges. Késő...!! Az Oroszok már nem bíznak az" EU gazdasági irányító elitbe."
2)Trump teljesen öntörvényű, nem foglalkozik a az USA neolib gazdasági elit utasitasaival. Megy a feje után. 
Hozzateszem, magán meglátásom Bidenek miatt kényszerül ezekre a vámokra és a SAJAT LÁBRA ÁLLÁSRA.. .. 
Mar nem engedheti meg tovább ezt a kényelmes 7%os évente külkereskedelmi hiányokat, sőt egyre nagyobbak lettek volna... 
Nagyon szar időszak ez Trumpnak is, hát ez nettó, nepszeruteln lépések áremelkedések megszorítások ezek Trumpnak is, hát ezbszívás neki is, nagyon nem népszerű lépések, csak hát muszáj,.. gazdasági muszáj.. Bidenek miatt.... Egyszer majd levezetem...
Ergo EU se szövetséges a transzatlanti társulásban
És ott van Kína.... Na abba bele se megyek. 30 év alatt 300 Mrd usd rol (fejből mondom kB, 17.000 Mrd usd re ugrottak GDP ben... 
Gratulálok idiokracia EU, most már vegyétek fel az Ukránokat ha a gatyatok is ramegy,is vagy ha  csődbe jutunk is.. ... mert igen nagy szarba lesznek azok akik erre az egészre elmúlt 10 évben  felbiztattak . És ne feledjük az ukránok bátor katonák mint az Oroszok... És jó sok fegyver van ott naluk, nem tudom mennyi de, kb mint anno Mozambikban egy tyúk áráért lehetett venni egy kalasnyikovot. Csak itt M16 vagy M4 is brutálisan rengeteg lehet....... Meg egyéb komoly fegyverek, rakéták... 
Micsoda tuntetesek, paraszt forradalom lesznek a Franciaorszaagban a Francia  parasztoknal, esélyük sincs az Ukrán tökéletes nagyüzem területű csernozjom ellen... 
EU elit  megeszi amit főzött, migransostol, willkommen kulturostol, atomenergia leallitasostol, sötét zöld baromsagoktol, etc, etc... az Ukrán biztatásig. 
Fsociety
Fsociety 2025. 04. 02. 22:39
Előzmény: #70029  Placi82
Szűnj már meg...
Placi82 2025. 04. 02. 22:36
Előzmény: #70028  Fsociety
Na akkor idefigyelj! Figyelj nagyon! És  kezd el olvasni lentről felfelé, lassan mondjuk a madineres cikk bejegyzesetol, és értelmezd... Es ha neked szolt, a "törvény" a tükör hatuljanak lekaparasarol "szerinted, akkor nagy baj van az értelmezési képességeidel, vagy akkor nem tudom mi járhatott a fejedben...?!! Olvasd el és értelmezd!! Miért is vetted akkor  ezt magadra.???
Ezt most  nem értem, miért vetted magadra komolyan...... 
🤣
ne szólj már többet  hozzám kérlek. .... Személyeskedsz, "nem szalajt semmi a fejemben," stb  személyeskedéseid... 
én viszont ezeket már nagyon unom!!!!!!!! 
NE szólj többet hozzám..!!!!!!! 
Ha többet nem szólsz, en biztos nem fogok,azt garantálom... 
Fsociety
Fsociety 2025. 04. 02. 22:21
Előzmény: #70027  Placi82
Neked tuti szalajt a fejedben valami. Ismét becsicskultál. Ez egy hét alatt a második,amikor a törvénnyel jössz,aztán behúzod füled farkad. De akkor szerencsére innentől elhallgatsz. Bár ezt kétlem,jópárszor elhangzott már, hogy nem szólsz hozzám,aztán most is litániát írsz. Nagyon hiteles vagy...
Placi82 2025. 04. 02. 22:15
Előzmény: #70026  Fsociety
Te miről beszélsz?? Ki akar lesujtani a törvényel Téged? Mi bajod van?? Miért is veszed magadra????????? Hat aspergereztel alkoholistal burkoltan ? Nem is értettem. Persze úgy hogy nem egyenesen, direktbe, csak athallasos volt.. ... Csak utalva... Egyik se vagyok. Hát képzeld nekem is elég volt akkor... 
Továbbá visszaterve a fentiekhez en a tükör és az üveg kulonbozeterol beszeltem. Mi fáj neked ebben. ?? Tukrot nem lehet atvilagitani, fizika...!!! azt nem lehet atvilagitani.... 🤣 Mármint a tükröt... Csak az üveget.! 
Továbbá a múltkor ... Te intettél nyugalomra, mert" nehogy felrugjak egy Tiszás strandot??? "" Én soha!!! Csupa kétértelmű sok személyeskedés... . Mindezt azután, hogy bandita nevű forumtárs, többször szemelyeskedett velem... 
Nekem is elegem volt már !!!! Olvasd vissza miket vágtál a fejemhez.. Hagyj békén....... És soha tobbet ne szólj hozzám...!! És én  se fogok...!!! 
Fsociety
Fsociety 2025. 04. 02. 21:58
Előzmény: #70025  Placi82
Na,akkor gyere,sújts le a törvénnyel. Felajánlottam már a bíróságot. Kezd elegem lenni belőled. Adatcsere,aztán nyomjad,ne a szád legyen nagy,te troll.Mondd a helyet,időt, ott leszek.
Placi82 2025. 04. 02. 21:42
Előzmény: #70021  Fsociety
Tükröt nem lehet atvilagitani. De ha van eszkozod(törvény), le lehet kaparni az tükör ezüstos hátulját, és akkor az a kis tükör  atvilagithato szimpla egyszerű üveggé válik.... 
Ergo, csak az ezüst a kulcs.....! 😉, és az hogy, az hogy került az a  tükör hátuljára!
Eisenburgprofesszor 2025. 04. 02. 19:09
Előzmény: #70023  Fsociety
Valószínűleg 2026ban újra nyernek, de ez tényleg abszurd. 
Fsociety
Fsociety 2025. 04. 02. 12:00
180 nappal kitolva a háborús veszélyhelyzet, Orbán meg elmondta nemrég, hogy mekkora hülyeség a 72 órás kaja csomag, mert semmi realitása nincs, hogy a háború ideérjen. Gratulálok,gyerekek, ezt hívják agymosásnak,és szépen látszik is az eredménye,például itt a fórumon,amikor az EUs országokat háborús uszító jelzővel illetitek,aztán ezt a nyilvánvaló hazugságot bekajáljátok. Remélem,26ban csak a fidesz,mert megérdemlitek. 
Fsociety
Fsociety 2025. 04. 02. 11:01
Előzmény: #70016  Murdoch
Ha mar nagyon filozofalva akarod kimenteni a ruszkikat,akkor a jin jang szimbolum az,ami a valos szituaciohoz kozelebb visz. Bar megitelesem szerint nincs jo es rossz,mert minden nezopont kerdese,es az,h valamit v valakit bekategorizalunk valahova,az csak abban segit,hogy a mi koordinata rendszerunkben el tudjuk helyezni. De a koordinata rendszer az mindenkinek szubjektiv. Innentol ertelmetlen a kategorizalas.
Fsociety
Fsociety 2025. 04. 02. 10:02
Előzmény: #70020  Placi82
Majd atvilagitjak,mint a tukrot 🤣

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek