lázadnak a ruszki neonácik: Egy, a Wagner-zsoldosokhoz kötődő neonáci félkatonai csoport azzal fenyegetőzik, hogy feladja a harcokat a kritikus fontosságú Robotyne településen, ha a Kreml nem szabadítja ki a milícia alapítóját a finn őrizetből – írja a Sky News.Jan Petrovszkijt, a Rusich vezetőjét pénteken Ukrajna kérésére Finnországban őrizetbe vették. A neonáci orosz milícia most közölte, hogy ha a Kreml nem éri el Pterovszkij szabadon bocsátását, akkor nem fogják tovább védeni az orosz erőket az ukrán fronton.Az amerikai hadtudományi intézet (ISW) szerint a Rusich-csoport valószínűleg a Robotyne–Verbove-front mentén, a zaporizzsjai régióban állomásozik, ahol Oroszország „nem engedheti meg magának, hogy bármelyik egysége fellázadjon”.
Miert veled kik vannak kozos nevezon? xD Hlaci xDD es Hpeti? xDD Ember ha titkete nem fiztetentek a forumon nem is leteznetek.Mar tobbszor leirtam hiaba erolkodtok a magyarnep 80%-a azt akarja hoyg oroszorszag vonuljon vissza ezen nem tudtok valtoztatni hiaba kapartok itt 0/24-ben a huyle is latja oroszorszag tamadta meg ukrajnat es orban viktor ehhez segitette oket.Semmiylen indokuk nem volt arra hogy egy fuggetlen orszagot megtamadjanak.
A felét se értem annak amit összehordasz, de őszintén szólva eddig se érdekelt, ezután pedig el se olvasom. Nulla a hozzáadott értéke a hsz-eidnek a topik témájához.
"Ukrán Medvegyev" ?! Ne járasd le magad! . Nézd mit mondott ez év márciusában, a realitások talaján állva, ami azóta is a hivatalos ukrán álláspont, és a civilizált világ is respektálja. Vesd össze Medvegyeved késő esti bódult állapotbeli kirohanásaival! . M. Podoljak: "Felsorolom, milyen feltételek teljesítésére van szükség a háború befejezéséhez. Az Ukrajnába betört orosz erőket – akár önként, akár kényszer hatására – vonják ki valamennyi megszállt területről, beleértve a 2014-ben elfoglalt Krímet és a Donyec-medencét. Utána megkezdődhet a tárgyalási folyamat, amelynek részeként létre kell hozni egy demilitarizált övezetet, amivel meg lehet előzni egy újabb orosz betörést. Meg kell határozni továbbá az Oroszország által fizetendő kártérítés összegét és annak teljesítési módját. Valamint Moszkvának bele kell egyeznie abba, hogy a háborús bűnösöket kiadják egy nemzetközi törvényszéknek. . hvg360: A Kreml ezt aligha tekintheti tárgyalási alapnak. . M. P.: Nem lesz kompromisszum, mert ha a békéért cserébe odaadnánk területeink egy részét, az azt jelentené, hogy a háború nem érne véget, csak befagyna a konfliktus. Mihelyst Oroszország a hibáiból tanulva modernizálta a hadseregét, folytatná a háborút. Addig is hatalmas nyomást gyakorolna Európára, és a radikális erők támogatásával megpróbálná úgy megosztani a Nyugatot, hogy az már ne álljon egységesen Kijev mellé. Ukrajna pedig szürkezónába kerülne. Nem jönnének külföldi befektetések, és ahelyett, hogy visszatérnének a menekültek, még többen mennének el, mert egy befagyott konfliktustól szenvedő országban élni kilátástalan." https://hvg.hu/360/20230302_podoljak_interju_orban_orosz_ukran_haboru_putyin_zelenszkij
56-ban nem kivonultak, hanem bevonultak. Kár volt. Előtte Cegléden volt egy zászlóaljuk, az akkori rendőrfőkapitány szerint. Semmi közünk nem volt a rendszerükhöz és ma sincs. Nem szabad összekeverni a kereskedelmet, mely mindkét félnek jó, a politikával és hatalommal.
Nem mi? Már ott tartasz, hogy Mr XD-vel (csakíró, ismerjük a képességeit) és a főpropagandistával (csumpika, egyedi eset) takarózol és azt állítod, hogy én vagyok alternatív világban. Bárcsak én is elmondhatnám rólad, hogy nem romlik az állapotod a saját buborékodban, de ahogy szűkül, egyre rosszabb a helyzet. Oroszország az agresszor, Ukrajna az áldozat, de a vágyvezérelt struccpolitika nem oldja meg a helyzetet.
Kelet bajorországba szakadt hazánk fia "Megfenyegette Európát az ukrán Medvegyev: " ebben mi a fenyegetés????? Ez intelem. Gomndolom, ha ez megtőrténne, azonnal hazautaznál és segítenéd a hős felmentő orosz hadsereget.!!!!
Zelnek teljesen igaza van, ha a muszkát nem sikerül megállítani akkor puty vérszemet kap, na most ezért kellett volna hathatósabban támogatni Ukrajnát, többszőr leírtam mennyire, hogyan.
remélem nem veszitek komolyan ezt a tizenéves gyereket. Az égegytta világon semmi, de semmi köze nincs a valósághoz. Az 50 év alattiaknak nem lehet tapasztalatuk és csak provokálják azokat a FELNÖTTEKET, akik már megtapasztalták, hogy milyen csodálatos az élet a szovjet anyácska keblén.
OROSZ-UKRÁN háború