A népírtás és az orkírtás között elég nagy a különbség, azt utóbbit minden békeszerető és józan gondolkodású ember támogatja, ahogy a pápa is mondta, a(z ukrán) haza védelme erkölcsi kötelessége mindenkinek.
Valahogyan ki kell füstölni a háborús bűnös és terrorista orkokat az ukrán földbe vájt árkaikból, erre nagyon jó szolgálatot tehet a béke mielőbbi eljövetelében reménykedők számára is a kazettás bomba. Volt ork, nincs ork (Ukrajnában) és már itt is a béke, ennyire egyszerű. Meg kell szórni őket, ha szép szóval nem szeretnének távozni egy szuverén ország földjéről, ez a szabad világ kötelessége, remélhetőleg joe bácsi hamarosan engedélyezi és magasabb fokozatba kapcsolhat az ork-pörkölés.
Az amerikaiaknak sohasem számított a civilek élete, Assange erre bizonyítékot is szállított, ezért kell kivonni a forgalomból. Hirosima, Nagaszaki, a vietnami gyerekek napalm bombázása, Irak 500k civil. A világ legnagyobb, elsősorban gyerekek és civilek elleni támadásokat előtérbe helyező, terrorista állama az USA.
hamarosan várhatók hatékonyabb ork-pörkölők: "Az USA várhatóan holnap jelenti be a kazettás tüzérségi lőszerek szállítását Ukrajnának - NPR." "Az ATACMS ballisztikus rakéták Ukrajnának való átadásáról szóló döntéssel mindenki egyetért, és csak Joe Biden jóváhagyására vár - The Wall Street Journal."
Nem kertem rajtatok számon semmit, nem.veletek foglalkoztam, ellentétben veletek. Nem is tudtam, hogy a hivatkozott filozófusokra, Kissingerre és Gyurcsányra hivatkozás személyeskedés, ha csak nem te vagy valamelyik.
OROSZ-UKRÁN háború