Szokott mindent összehordani, csak logikus, lényegi ellenérvet nem. Őszintén, én ügyesebben is tudnám védeni az ő oldalát, nem olyan átlátszó terelő hablattyal, amit legtöbbször alkalmaz.
Ezt - az oroszok szerint a halott - Budanov intézhette? Valamilyen deep fake videót küldtek a Wagner vezérnek, melyben Budanov megkéri, hogy támadja meg az orosz hadsereget, Prigozsin meg igent mond rá?
Hol voltál, mit mondtál, amikor a "sittes" és hasonló emberei háborús bűnöket követtek el? Oh, hát akkor sehol :D :D :D Illetve jött Vietnám, Irak, a honfoglalás, néhány ókori görög és más filozófus, egymást körbekergető gondolatok, a címzetes tanári cím, a külföldi egyetemek, zongoraművészek és álmos 'dzsonik' :D :D :D :D :D
Az ukránok keze van a dologban. Teljesen összeomlott az ukrán ellentámadás és most ezzel akarnak időt nyerni...a hadsereg és az fszb a helyén van, meglátjuk meddig menetel a wagner...
Vihar egy kanál vízben a Prigozsin-féle cirkusz. Nem véletlenül állt Rosztovban a harckocsi a cirkusz előtt. Nekünk is volt egy rosztovitánk, a százforintos Gyula ott végzett. Tudjátok, a kétszínű! :)
Szerintem Putyin, ha akarja leveri ezt a lázadást. Kérdés, akarja-e. Persze az is egy lehetőség, hogy simán félrekezeli a szitut és nem várt dolog sül ki ebből.
Senki nem lehet most biztos semmiben, csak találgatunk. Nem világos, hogy Prigozsin milyen nagyságú alakulattal megy most Moszkva felé, talán párszáz emberrel. Ennél jóval több katonája van Putyinnak Moszkvában, gondolom én.
en nem vagyok ebben olyan biztos.Szted ha lenne erre esely akkor prigo fellazadt volna?o jobban belát oda az orosz hadsereg moge es az a gyanum hogy ott ninc sannyi katona mint ahogy azt mi hisszuk.
Legvalószínűbbnek tartom, hogy Prigozsint elfogják, lelövik vagy egyelőre dutyi. Kérdés, mit kezd utána a zsoldos hadsereggel Putyin, szerződteti az embereket és kinevez új embert Prigozsin helyébe?
az orosz trollok pont az ilyen hireknel buknak le hoyg eygszerre tunnek el ebbol latszik hogy 1 helyen dolgoznak es ez a feladatuk.Szanalmas.Egyikuk sincs itt hogy irjon barmit is.
OROSZ-UKRÁN háború