Olyanról nem hallottam, hogy a gumilövedékes lövésbe valaki belehalt volna. Persze, csöppet se akarom védeni a túlzásba vitt, bosszúszerű, szakmaiatlan rendőri fellépést, ami volt akkor.
Nemrég olvastam egy nyilatkozatot Janukovicstól, amiben sajnálatát fejezi ki amiatt, hogy a rendőrség erőszakosan lépett fel, a tömegbe lövetett és kb. 100 tüntető halt meg. Ugyan azt mondta, hogy a rendőrség vezetői döntöttek a tömegbe lövetésekről, de érzi benne a saját felelősséget is.
A Molotov koktélok dobálása és Csintalan megverése terrorizmus. Az itélet szerint, nem a szándékon múlott, hogy a Molotov koktél dobálásból nem lett komoly baj.
Mit vársz tőle? Épitész. Kb annyit ért a háborúzáshoz mint Te meg én. De ez normális országban nem is lenne probléma. A legtöbb helyen a honvédelmi miniszter civil. (Még az sem biztos hogy volt valaha katona) De ez a fajankó tábornoki diszegyenruhában jelenik meg a nyilvánosság előtt azt sugallva, hogy ő szakember. Ettől függetlenül engem is meglepett ez az éleslátás. (Vagy csak súgtak neki.)
Az igazság mindig odaát van 😎 Minden bizonnyal olyan érdekek vannak a háttérben, amik túlmutatnak a nekünk vetített műsoron, a jó és a gonosz epikus küzdelmén.
Ezeket a hasonlatokat az usa kommunikációjára is ráhúzhatod... A “szuverénfüggetlen“ ukrajna hősi harca a gonosz ellen, Európa védelmezői, stb stb, pont akkora kamuk, mint a háborús infláció
Segíts már, most hirtelen nem ugrik be... kit is támadtak meg a németek 45' óta, mióta putler német változata/elődje csúfosan megbukott? 🤔 "Végünk lesz, mint a botnak, ha hagyjuk magunkat ,támadni kell."
Nem tiszta, hogy ezt most az FSZB nevében írtad, vagy itt Mo-n, a híresen erős magyar hadsereggel kéne valakit támadni? 🤔
Aha értem a "logikád". Akkor viszont baj van, mert a németek is megtámadják az egész világot, de lehet beelőzik őket az olaszok vagy a törökök. Végünk lesz, mint a botnak, ha hagyjuk magunkat ,támadni kell.
Így igaz. A ruszkik egész történelme abból áll, hogy soha senkit nem támadtak meg, most épp Ukrajnát nem támadták meg, ahogy ugye tavaly február elején hazudozták. :)
Nyugii Zsombor, türelem! Az óriási kudarc az hoholland ötöde, minden földi jóval és Európa legnagyobb atomerőmüvével, de még további bővítés várható. Abban igazad van, hogy a nyugat elég szűkmarkú, mivel nem akarnak bajba kerülni, csak egy "kicsit" nyerészkedni. A finnek NATO tagsága,pedig pofon a szarnak, amiből az elkeseredett hoholimádók próbálnak erőt meríteni, drágáim. Azt viszont értem, hogy miért könnyezel, hiszen nem túl rózsás a helyzet, a könnyeidhez hasonlóan záporoznak a rossz hírek, mármint hohol szempontból.
OROSZ-UKRÁN háború