Igaza van az öregnek, Zelinszkij színésznek is középszerű volt, de elnöknek pocsék.
Törölt felhasználó2022. 06. 30. 16:02
" . Bernie Ecclestone, a Formula-1 korábbi mindenható ura csütörtökön egy televíziós interjúban azt mondta, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök „első osztályú ember”, akiért az életét is hajlandó lenne feláldozni, írja a Sky News. . A 91 éves brit szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök már véget vethetett volna az országa elleni orosz inváziónak, ha hajlandó lenne Putyinnal beszélni. . Amikor Ecclestone-t arról kérdeztek, hogy a háború kitörése óta még mindig barátjának tekinti-e Putyint, az idős üzletember csak annyit mondott: "Golyót kapnék érte". .
p.s.: Brit illetőségű személyként nyilván jól tudja, hogy mi zajlik jelenleg a zusa által politikailag gyarmatosított, össze-Kócolódott Britanniában.
Hevesség? Klónja? Milyen szavakkal? Fujj, nagyobb a zavar, mint gondoltam. A lényeg az, hogy ne sírd vissza a szólásszabadság hiányát, a cenzúrát. Fogadd el, hogy azok az idők már elmúltak.
Tiszteletem! Ezért külön hála drága uram, sok perces röhögést köszönhetek neked jó pár barátommal egyetemben. Vállalhatatlan korcsok. Akinek ezek láttán sem esik le a tantusz, azokkal tényleg felejtős a dumcsi.
Putyin főideológusának is csúnyán megöregedett a februári mondása: Alekszandr Dugin nyilatkozta “A mieink elfoglalták a Kígyó-szigetet. Aki a Kígyó-szigetet ellenőrzi, az ellenőrzi a világtörténelem menetét is." (a két mondat között némi ezoterikus zagyvasággal) akkor ezért hajtottak rá annyira Zelenszkijék a szigetre, most már minden úgy lesz, ahogy Zelenszkij parancsolja :-)
Jancsi , igen emlékszem , ki is tiltottak a Pufajkás topikból (Orbán takarodj) onnan avval az indokkal hogy csak az irhat oda aki Mo.on fizeti az adót , kitalálták hogy Romániából irok mert levélben szavaztam. Gondolom Te is hozzá járultál , de semmi gond én nem nehezetelek.
Ja.. -))) Csak mert valakivel egyszer vot egy jó kis csatám.... Azt írtam mindenki ott szavazzon ahol adót fizet... Nagyon Nem tetszett neki.. Azt hittem veled volt a szópárbaj....
Nekem nincs buzám.... De amit" lefoglaltak" el is lopták Ne szépítsd..... Nem minden oroszra halál ezt csak te találtad ki... A békés többségre biztos nem... De aki pénzért ölt arra igen...
OROSZ-UKRÁN háború