Meg vagy egy kicsit zavarodva. Majd mindenki eldönti maga, hogy mit akar olvasni és mit nem, ne te akard szabályozni a másik lehetőségeit! Oksa? Foglalkozz szépen a saját szerény lehetőségeiddel! Ha bántja a kis szemedet ne leskelődj, ennyire egyszerű.
ki a jogos tulaj? Ukrajna kapta a Szu-n belül talán '962-ben. Ororszország ezek szerint nem ismeri el a Szu terület szerzési és egyéb területi intézkedéseit? Az jóhír a finneknek. Is.
„Oroszország kivonja csapatait a Kígyó-szigetről az élelmiszerellátás érdekében“ https://bit.ly/3xXBANG Na akkor ez most önzetlen humanitárius tett vagy számító aknamentesítési trükk lesz? ;-)
anno vissza kellett volna adni a Krimet jogos tulajdonosának , akkor nem lenne most "különleges hadmüvelet" meg bekellett volna tartani a 4 hatalmú megállapodást Dombaszknál , meg nem kellett volna elnyomni a kissebbségeket , meg nem kellett volna a náci wazovistákat támogatni , meg nem kellett volna az ukrán termöföldeket Bidenéknekmeg az angolokna kiárusitani ... vannak azért dolgok amit az ukuk elb....tak . Sajnos most nagyon nagy árat fizetnek érte , az ukrán nép , az orosz nép , Európa meg nem kellett volna megpuccsolni a Majdánon a törvényesen megválasztott elnököt Janukovicsot nyugattal egyetembe , meg nem kellet volna a Nátóba nyomulni , --- nem volt jó nekik a semlegesség
Azért nem semmi utazás volt ez az elmúlt közel két hét. Köszönöm hogy együtt harcolhattam veletek 🫡🫡🫡🙋🏻♂️
Törölt felhasználó2022. 06. 30. 11:25
Ma délután letelik a topikgaza tiltása. Ha tehetek neki egy javaslatot, akkor fontolja meg, hogy nem tilt vagy töröl utólag senkit és semmit. Hasznos volna, ha megmaradhatna a topik egyfajta kordokumentumnak. Előre is köszönettel.
Mert mi lett volna, ha belép Ukrajna a háborúba? Ez miért jelentett volna halálos fenyegetést az oroszok számára. Észtország most is ott van az 5 milliós Leningrád közvetlen közelében. De álljunk meg egy szóra! Ukrajna még ígéretet se kapott a Natótól, hogy beléphet. Sakkjátszma. Ha úgy látom, hogy az ellenfél olyan megnyitást alkalmazott, amit én nem ismerek és valószínüleg, elveszítem a mérkőzést, akkor fel kell borítanom a táblát és a székemmel fejbe vágni őt?
Nekem úgy tűnik h. István78 kolléga alapból nem (volna) rosszindulatú, csak még nagyon dúl benne a kognitív disszonancia... bárkinél felléphet ilyesmi, aki csak és kizárólag méjnsztrímet hajlandó fogyasztani... van akik lázadoznak a kognitív disszonancia ellen és vannak akik elfojtják, mondván: "b*szódjon meg mindenki!"... és mennek inkább a Balcsira bulizni. 🙋🏻♂️
OROSZ-UKRÁN háború