Az önismeret mindenkinél más szinten van de,hogy maradjunk a topik témájánál,aki kizárólag az oroszokat hibáztatja a mostani háborúért az pont úgy szélsőséges mint aki pedig teljes egészében az ukránokat hibáztatja érte.Aki középen van,az mind a két oldal hibáját látja és azt mondja,hogy mind a ketten hibásak abban,hogy ez a háború kitört a két ország között.
"Én vállalom önmagam, középen vagyok, aki a szélen, az nem tud mit
kezdeni azzal ha valaki az érem mind a két oldalát látja.Mert számára
csak a fekete vagy fehér létezik" . És gondolod, hogy aki szélen van, az felismeri? Nem úgy gondolja hogy ő van középen?
Én vállalom önmagam, középen vagyok, aki a szélen, az nem tud mit kezdeni azzal ha valaki az érem mind a két oldalát látja.Mert számára csak a fekete vagy fehér létezik.
Te miért nem vállalod azt, aki vagy? Miért próbálod mindig elvenni az élét a mondanivalódnak egy kis relativizálással? Ez a te csatornád, nyugi nem fog megdorgálni érte a topikgazda.... Soha nem követtem futballt, most is a hozzászólásodból tudtam meg, hogy egyáltalán volt ilyen meccs. Jól értem, a lelátóra csak 18 évnél fiatalabbak mehettek, és ők fütyültek?
pont jól mutatja, merre tart az ország, hiszen a fiatalság a jövő.... szép kis jövö, maradi, homofób, idegengyűlölő, gyarmati agyatlanokat kell kinevelni, mert azokat könnyű irányítani. Keleti recept... Páriaország lettünk, jobban lenéznek minket a nyugati világban, mint bárki mást, mert bukott tanuló lettünk, akinek pedig minden lehetőséget megadtak, fel akarták zárkóztatni, de nem kellett. Marad a szamárpad, a posvány.
Törölt felhasználó2022. 06. 05. 12:33
Sikerült a magyar gyerekek hathatós segítségével legyőznünk az angolokat futballban, akiket persze az a nyugati média akar rasszistának titulálni amelyik az orosz néppel az orosz kultúrával szemben nyilvánul meg rasszista módon.Ettől függetlenül,helytelen volt a gyerekek fütyülése,ez az angol csapat magán ügye volt,ezt tiszteletben kellett volna tartani,függetlenül attól,hogy azzal mennyire is értenek egyet .
P1G a lelketlen gazember....Orkokat támadásra vezette...
Törölt felhasználó2022. 06. 04. 22:58
"... Sosem fogjuk magára hagyni Ukrajnát és nem hagyjuk félbe a harminc éve megkezdett munkát, melyet Ukrajnában indítottunk– írta Alexander Soros Twitteren. A Nyílt Társadalom Alapítványok alapítója egyébként Soros György. " .
Nem így látják. Ez egy hatásvadász címadás, nem is a PF-tól. El kellene olvasni a cikket. (És az sem árt, ha időnként "ukrán fejjel" próbálunk meg gondolkodni.)
OROSZ-UKRÁN háború