Putyin pár napja nem alszik,karikásak a szemei, nyugtatózzák,az is lehet. Ne,hogy elboruljon az agya,mint 1945-tavaszán Hitlernek,és megnyomja a piros atom gombot! Amúgy atomgombot egyedül jogosult kezelni,vagy Kreml jóváhagyással?
Krim a mienk. Mondom én ezt oroszként Magyarországról... :) Vigyék akkor, aztán nyugodjanak le. Ukrajna meg az ukránoké. Nem az oroszoké. MIt akarnak ott? Izrael-palesztin örök konfliktust?
Kutyasétáltatás közben beszélgettem egy évtizedek óta itt élő, magyarul szinte tökéletesen beszéló orosz nővel, még a haború kitörése előtt. Azt mondta, hogy a Krím az övéké. Emlegette a világháborúban meghalt oroszokat is, de arra már nem tudott mit mondani, hogy a katonák jó része azért halt meg, mert Sztálin kivégeztette a tábornokokat és olyan katonák vezették a hadsereget, a dandárokat és zászlóljakat, akiket kisebb egységek (raj, szakasz, század, ezred) mozgatására képeztek ki.
arab országok közül mennyi van aki milliárdokon ül, és egy jóléti országot épített magának, amit még a Nyugat is megirigyelt? ott miért nem akartak harcokat? ruszkik a gázukkal szépen nyugodtan el lettek volna, mint marci Hevesen, erre jön egy aggresszor, aki Észak-Koreát csinál saját magukból, teljesen ok nélkül
ez egy nagyon jó irány. az orosz kiskatonák nem a hazájukat védik, nincs motiváció. csórikáim 5M rubelért ugrálni fognak ki, ha elér hozzájuk az üzenet. mondjuk én nem rubelben adnám, hanem dollárban és szerintem akkor már a tisztek is ugrálnának.
https://cdn.portfolio.hu/articles/images-o/t/o/s/tosz-1-516851.png ezzel lövi most is Kharkivot...köztük az orosz gyerekeket... olyannyira, mint látható, a ruszki kiskatona, látva mit csinál, ott hagyta betöltve az ukránoknak és lelépett... és ez csak a játszópajtása annak a bombának, amit éjjel szintén ledobott Kharkovra...ahhol mint jelzem orosz gyerekek vannak... azt is biztos az ukránok zsákmányolták a 'levegőben', és dobták le saját magukra... aztán majd ha mégis sikerül bevonulniuk ők fogják neked osztogatni a képeket, hogy mit csinált az 'ellenség' (pont ugyanaz mint o1izé... megcsinálja a disznóságot és a másikra keni - folyamatosan (?) szvsz
a ruszkiknak 640 milliárd devizatartalékuk van nem lett volna jobb a felét odaadni az embereknek, és egy jobbléti világot építeni maguknak? kellett ez most (2014) bárkinek? bevonulnak ukrán területekre, kárt okoznak ahol tudnak, és az ukránok ne vágjanak vissza...
Miközben északon akadozik az orosz támadás, úgy tűnik, délen továbbra is
erős az inváziós sereg, gyakorlatilag a teljes Azovi-tenger melletti
partszakaszt elfoglalta az orosz haderő. Ha lassan is , de haladnak előre az oroszok.
Törölt felhasználó2022. 03. 02. 06:49
Upszi Ukraine’s Air Force, along with units of the army and territorial defense, destroyed a large Russian military convoy near the city of Bashtanka in Ukraine’s southern Mykolaiv region.
Military bloggers reported that the convoy contained up to 800 vehicles.
Ûristen...Kijevi Ruszról hallottál-e? Ilyen alapon bárki, bárkit megtámadhst.... Tènyleg baj van az oktatással. Ha már Dobót idehoztad, akkor Egert nyugodtan add vissza a töröknek, mivel 100 èvig amúgy az övék volt...:-))
OROSZ-UKRÁN háború