Nagyon remélem, hogy az épdu nem a Bayer Construct sorsára fog jutni. Gyanús nekem ez a hatalmas csend. Még max. 1 hónap és megtudjuk milyen volt az első félév és június 30.-án hogy állt a cég pénzügyileg...
Őszintén szólva egyre nehezebb megérteni a GeoAkku körüli teljes kommunikációs csendet.
Sokan várunk már hosszabb ideje valamilyen érdemi tájékoztatásra, miközben a honlap sem működik(Geoa.hu), és a részvényesek gyakorlatilag alig kapnak információt arról, hogy hol tart jelenleg a projekt. Nem azt várja szerintem senki, hogy naponta érkezzenek nagy bejelentések, de időnként egy rövid, egyértelmű tájékoztatás igazán beleférne. Ha nincs aktuálisan közölhető fejlemény, azt is lehetne normálisan kommunikálni.
A teljes csend viszont csak találgatásokhoz és bizonytalansághoz vezet, ami szerintem senkinek sem érdeke. Pedig mindenki érzi és tudja, mennyire fontos lenne a napközben megtermelt energiát tárolni…
A robbanásveszély elhárítására és a robbanás megelőzésére számos biztonsági mérés, berendezés és protokoll létezik, nem? Aktuális trendből merítve az elektromos autók akkumulátorának égését sokkal nehezebb eloltani mint más tüzet, mégis úgy terjed a használatuk mint semmi más. A nem rendeltetésszerű vagy gondatlan üzemeltetés során minden nagyon veszélyes lehet, szóval szerintem ezt többedgyére is hangsúlyozni talán inkább sulykolás, mint objektív mérce. A talajvíz mint tároló közeg mellőzéséhez esetleg lehet köze annak, ami már napjaink problémája - szárazság, vízhiány, egyre mélyebben lévő talajvízrétegek, ami megköveteli az egyre nagyobb kihívást jelentő vízgazdálkodást.
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995