Szia Peter! Most, hogy te leszel a minielnok, szolhatnal az MVM-nek, hogy gyorsitsa fel a Geoakku technologiai validalasat es beszerzeset a Geoakku kft.-tol...
Ha csak ez lett volna a cel, akkor Palkovics nem adott volna 700 millio forint tulajdonosi kolcsont a cegnek, hanem megelegedne a 49 %os reszesedesevel es elkoltotte volna a 700 milliot masra...
Az MVM,hogy menne már bele kamu sztoriba,úgy,hogy cikkezzenek is róluk.És miért adott elôzőleg 50 milliót fejlesztésre.Ugyan már. Beszélgessetek csak 12345678-cal,mint két nagy szakértő.
Ma ujbol atneztem az eves, konszolidalt beszamolot. Ami feltunt, hogy a kisbefektetok mar 35 %-ot birtokolnak a cegben, 2024 dec 31-en ez meg csak 15 % volt. Ez alapjan a nagytulajdonosok az arfolyam 2025-os felfutasat kiszallasra hasznaltak fel, bar Palkovics kb 700 milliot tulajdonosi hitelkent "visszaadott" a cegnek.
Az MVM-nek szerintem nem erdeke, hogy beszalljon az epduba, mert nem ez a fo tevekenysege, viszont azt el tudom kepzelni, hogy tokeemelessel beszalljon a Geoakku kft.-be ha a feltalalo es az epdu beengedik oda.
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995