Alapvetően nem lett volna, de én és egy másik kolléga is rákérdeztünk 😉 Őszintén megmondva nem nagyon merek ideírni semmi konkrétat, nehogy aztán betámadjon bárki majd emiatt. Más rv közgyűlését követően volt erre már példa (nem ellenem), így ezt nem szeretném kihívni magam ellen. Például a ma 17:00 előtti bejegyzésemre is egyből jött a mínusz egy jóakarótól 😔
Én is sajnálom, de majd legközelebb 😉 A másik 2 kisbefektetővel sajnos nem nagyon beszéltünk, mivel fél 1ig elhúzódott a KGY plusz cégbemutató utána meg mindenki sietett már…
Szia, koszi a beszamolot, orulok, hogy Te legalabb ott voltal es pozitivnak talaltad a kgy-t. Sajnos nem teĺjesen feltoltott autoval indultam el plusz elhittem a kocsinak a hatotavot, menet kozben elvesztettem 40 km hatotavot a futes es a Bakony miatt, eselyes volt, hogy megall az autom Szekesfehervar es Dunaujvaros kozott. Sajnos tartoztam egy uttal az ordognek...raadasul az eonos 300 /400 kw-os gyorstolto sem indult el, ma szinte minden osszeeskudott ellenem. Sajnalom, hogy nem tudtunk szemelyeaen talalkozni. Remelem legkozelebb sikerul.
Szia, Láttam a neved a részvénylistában/jelenlétin, kár, hogy nem értél oda, már csak azért is mert volt finom pogi és kávé is :) 3 kisbüfi voltunk ott, a lehetőségekhez képest szerintem mindenre kielégítő illetve megnyugtató választ kaptunk. Részemről pozitív volt minden amit láttam/hallottam, szerintem jó helyen vagyunk, csak türelemmel kell lennünk egy kicsit. Az MVM malmai lassan őrölnek. Hajrá Épdu!
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995