Végignéztem. Ez nem konkurenciája a Geoakkunak. Ez akkumulátor fejlesztés legfőképpen autók, telefonokhoz. A Geoakku nagy ipariparkok és erőművek áramtárolását célozza meg nagy kapacitással és hosszútávú tárolással. + Hőerőművek betáplálhatják a keletkezett Hidrogént a földgáz mellé. Gondoljatok bele olyan ipari egységeknek amik hétvégén nem dolgoznak, de ilyenkor termel a napelemparkjuk. A hétvégén megtermelt áramot hétfőn már fel is tudják használni.
Nem kell Toka Urat minuszolni, mindig igazat mondok....itt van a magyar akkutechnologia ami vilagszabadalom lehet...aki akarja megtekintheti..a fo hirfolyamba felul van.Tegnap volt, mondtam, sokat olvasok es sokat nezek...azt valoszinusitem hogy az Ur apukaja is errol lathatott vmit...mert elhangzik hogy komoly kulfoldi befektetokkel targyalnak.Toka Urra erdemes figyelni. https://www.atv.hu/musor/egyenes-beszed/
Tropy Ur...Ez akkus téma volt de relevancia ide nincs...ez ma total mas volt, egy vilagraszolo magyar talalmany ..holnap mar az atv oldalán fent lesz..amugy mar ment amikor odakapcsoltam....majd nezze meg...mert lehet lemaradtam vmirol.
A mai egyenes beszedben az Atv-n volt egy akku de ez nem a geoakku...egy magyar talalmány, jo hosszan beszelt a holgy a cég kepviselojével.Lattam mert beteg vagyok s ha nem aludtam tvz-tem.Gondolom az atv oldalan holnap mar visszanezheto.Egyenes beszéd☝ez a musor cime es ma volt kora este.
nem tűnik összekeverésnek. a mesterséges okosság megerősítette, hogy valóban volt erről szó tegnap este az atv-n. atv február 2026.02.26 19 óra és 20 óra közötti műsorában volt-e szó épduferr geoakku témáról áder jánossal? Igen, az ATV 2026. február 26-i esti műsorsávjában téma volt az Épduferr GeoAkku technológiája.Áder János korábbi köztársasági elnök, a Kék Bolygó Alapítvány elnökeként a Planet Budapest 2026 fenntarthatósági expó keretében ezen a napon (február 26-án) mutatta be a nagyközönségnek ezt az új magyar fejlesztést. A technológiát a szakmai hírek „világszabadalomként” emlegették, amely forradalmasíthatja az akkumulátor-technológiát. YouTube +1A műsorban elhangzottak főbb pontjai:
Innováció: Egy olyan magyar fejlesztésű akkumulátorról van szó, amely környezetbarátabb és hatékonyabb a jelenlegi megoldásoknál.
Áder János szerepe: Az expó házigazdájaként és a fenntarthatóság szószólójaként méltatta a fejlesztést, kiemelve a magyar mérnöki tudást.
Időzítés: Az expó második napján, február 26-án került sor a hivatalos bemutatóra, amelyet az esti hírműsorok és háttérműsorok (mint az ATV Egyenes Beszéd vagy a Híradó) is kiemelten kezeltek. YouTube +2
További részletekért érdemes megtekinteni az ATV videótárát, ahol a dátum alapján visszakereshető a konkrét adásrészlet.
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995