Miután nincs baj a cégnél, hanem technikai jellegű a szituáció, ezért ha lesz füge ha nem, rövid időn belül szerintem pattani fog 14 fölé. Legutóbbi 11.5ről már megcsinálta.
Lehet, hogy hasonló, de itt már kész is van az ismételt 2022-es könyvvizsgálat és már annak az elkészült új verziónak az elfogadásáról lesz szavazás március 16-án.
A Társaság egyúttal tájékoztatja a részvényeseket, hogy a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény 155/C.
§ -ban foglaltaknak eleget téve haladéktalanul, de legkésőbb a visszavonást követő 90 napon belül
gondoskodik az ismételt könyvvizsgálat elvégzéséről, amihez a szükséges lépéseket már megtette.
Mivel a hatóság a könyvvizsgálót a jelentés visszavonására nem tartalmi, hanem formai okokra
hivatkozva kötelezte, ezért az ismételt könyvvizsgálat várhatóan nem lesz hatással a 2022. évi
eredményre.
Az ismételt könyvvizsgálat nincs hatással a Társaság jelenlegi működésére.
Értem, de szerintem itt most más a helyzet, mint a többi cégnél volt. Nem az Épduferr tehet arról, hogy visszavonták a könyvvizsgáló engedélyét. A többi cégnél a cégek hibáztak, nem teljesítettek többszöri határidőre sem. Mindegy, meglátjuk mi lesz…
Szerintem ezzel a felfüggesztéssel vigyázzon mindenki, mármint az is piacbefolyásolás lehet, ha itt tényként írja le ezt bárki addig amíg erről nem jön ki hivatalos közlemény. Főleg, ha a végén mégsem lenne felfüggesztve a kereskedés…
Te tegnap irtad kifügge jön Itt is van 5 nap van rá Leggyakoribb ok az 5 napon belüli felfüggesztésre:
Tájékoztatási kötelezettség megsértése:Ha a kibocsátó nem tesz közzé rendkívüli tájékoztatást, vagy a jelentési kötelezettségeit (negyedéves/éves jelentés) nem teljesíti határidőre
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995