Gondolom az OTC eladasra meg a 10m kolcson reszvenyre annyi a magyarazat akkor, hogy felhuztak az arfolyamot a tulajdonosok, hogy ezzel mind kitomjenek. Eltalaltam?
Most is temetem. 3 forint óta semmi olyan történt nem, ami ténylegesen a Geoakkuhoz kötné a részvény árfolyamának alakulását. Utoljára júniusban volt hír, hogy bemutatták a PPT-t amit tavaly megrendelt az MVM, azóta semmi.
Idén új TÉÁOR kódokat osztottak ki. Minden cég frissitett a '08-as kódokról '25-ös kódokra. Érdemben semmit nem változott a tevékenységi köre 2012 óta.
Hát nem tudom vannak e véletlenek... Egy cikkből idézem, bár 2022-es, de tudjuk, hogy lassan őrölnek a malmok: ,,Tavaly augusztusban megalakult a Duna Aszfalt Építő Zrt., a Duna Aszfalt Vállalkozási Zrt. és a Duna Aszfalt Projekt Zrt., decemberben pedig bejegyezte a bíróság a Duna Aszfalt Energia Zrt.-t is."
Valaki belinkelte az új tevékenységi köröket amik bekerültek az Épduferrbe (útépítés, akármi) Azt kellene megnézni milyen nagy neres cég van, akikre ez illik...mámind az összes TEÁOR szám
Nem mindenki. Valaki 10:04:08-kor eladott félmilliót, majd 10:30:45-kor és 13:09:42-kor ment még félmillió. Ez a három trade a teljes forgalom harmada.
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995