Opimusnál nigériai meg mit tudom én milyen offshore néven voltak részvények, aztán lölöhöz került egycsapásra. Beszédes lehet ha jön közgyűlési meghívó személyi változások terén, új IT tag, vagy fb tag
Miért jelennének meg itt azok a papírok amiket valaki OTC-n vett, hogy többségi tulajdonos legyen a cégben? Nonszensz. Illetve, ha kicsit visszanéztek, akkor pár hete amikor kb 10 Ft körül volt az árfolyam, akkor 7 Ft-on volt egy hasonló OTC-s ügylet. Azóta hol is járunk árfolyamban? Nem mondom, hogy nincs benne egy esetleges további esés, de rövidtávon 20 Ft alá nem várnám tartósan. Ez csak sk vélemény, senki ne kereskedjen nyilván ez alapján 😉
De tegnap előtt is vették, tegnap is. És gondolod, hogy akik ezt tették, azoknak nem volt információjuk arról, hogy 50 millió rv eladásra kerül a nagytulajtól? Ezek az ügyletek nem tegnap reggel pattantak ki az eladó és a vevő fejéből. Lehet, hogy tőzsdei árszinthez van kötve, ha pl 23 ft, akkor 17en átadásra kerül x millió db. Nem tudjuk mi folyik a háttérben, az talán biztos, hogy nem 1-2 gazdag kisbüfi szórakozik az árfolyammal, hanem gyökeres átalakulás zajlik.
Ennek mindig van egy pszchihológiai hatása a kereskedőkre, spekákra. Tegnap még 25 ft on magas forgalommal kereskedtek a papirral. Ma ez már közel sem így lesz, mert egy hatalmas pakk csere 17 ft on köttetett meg. Befolyásolja rövidtávon a kereskedést ez a hír.
Akkor arra lennék kíváncsi, hogy ezek a 17 ftos papírok mikor fognak itt megjelenni? Attól függetlenül a kereskedés leül majd mert félő, hogy senki nem meri bolygatni 20 felett?
Arra határozottan emlékszem nyár 130-170 közt oda vissza azt indult a rakéta Itt ha vki olyan jönne előbb gyorsabban kell indulnia hisz jövőre választás ott meg már a tél végén jött a hír most fel évvel később vagyunk
már 4ft nál irtam -amugy sokaknak kéne olvasgatnia-utánajárnia a régebbi hireknek abbol már 2 éve is lehetett látni mi készül itt-csak ugye ez patopál országa és most kezd beérni
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995