A DmKer gyanús nekem, mert nagyon fékezik.Vicus2000 szerint is érekes lehet még.A Megakrán viszont egy szektor egy szeletét fedi le. A DmKer szélesebb palettával rendelkezik.Nem tudom még.Figyelem mindegyiket.
Vajon ilyenkor hol van Kosto barátunk? Mert André Kosztolány mondta, hogy ami papírba már nem mersz bővíteni, akkor azt add el, mert már nem hiszem az árfolyam emelkedésben.
Ja, és attól is függ mennyi tőkéd van. Én közel egy százassal játszom, így megvan a havi átlag 2-6 misi. Évekkel ez előtt 3 misivel kezdtem, de az legfeljebb 2-3 Lidl bevásárlást hozott be.
Ha a funda is érdekel és nem csak a speka, akkor érdemes abból kiindulni, hogy milyen asset értékelődik vagy értékelődött fel a piacon. Mondjuk az ingatlan. Aztán megnézed, hogy kik foglalkoznak ingatlan vagyonkezeléssel és választasz egyet, aminek TA alapján tetszik a chartja.
Megint begyűjtött a nagyvevő 750k-t. Te pakkod is kiszippantották. Ezekkel a nagy tételeket forgatva szedik össze a k7csiktől a maradékot Aztán ha lesz hír utána a néhány tízmillió db fog maradni akkor indul a ralli
Volt közben kétszer is ki-be ugrálás, 10-12%-al több jött vele össze, majd ha itt is lemegy, visszajövök, lehet nagyobb pakkal, van puskaporom bőségesen... :-)
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995