Hát erőlködve és ereszen mászva sem sikerülne neki annyira, amennyire a 10% os infláció és a hamarosan 400 forintos EUR közelgő békemenetes ünnepe, valamint völner és bűntársai tették azt a kormányoldallal...
Nincsenek már kommunista lelkületűek. Akik a szocializmusból itt maradtak, élnek, azok technokraták és/vagy karrieristák, de legfőképpen kapzsi lelkületűek. Sokkal inkább itt van velünk a bolsevik mentalitás, de ez már inkább újratermelődés, nem a múlthoz kötődik. Bolsevik mentalitás például: a cél szentesíti az eszközt.
"Azt kell mondanunk, hogy zavaros gondolkodású, de önmagával tökéletesen
elégedett amatőr idióta járatja itt le nemcsak önmagát, hanem
mindazokat, akiket ellenzéki miniszterelnök-jelöltként képvisel.
Kinézetre és tartalomra egyaránt. Egy újévi ünnepi beszédben az ellenzék
közös jelöltje nem képes moderálni magát, képtelen megállni, hogy a
maga sunyi módján és stílusában megint belerúgjon az ellenzéki pártokba,
akiket elvileg képviselnie kellene." (Amerikai Népszava) https://nepszava.us/az-amerikai-elnok-masfelperces-marki-zay-peter-huszperces-ujevi-koszontot-mondott/
Látom, a kampány az ünnepek alatt is "dübörgött". :-D Zayos Petya agitproposai dolgoztak. Lehet, hogy Gattyán ezért még fizet is. :-D Persze lehet, hogy Bige is. :-D
"te emlegettél nagy mszmp-s politikusokat" A hivatkozási alap az elmúlásnak adott teret, nincsenek, nem kellene, hogy zavarjanak már téged, de mindegy, egyáltalán nem akarlak meggyőzni, úgysem lehet a törésből kirángatni téged:))
#1444-ben te emlegettél nagy mszmp-s politikusokat. Üres halmazról én is tudok beszélni: hétfejű sárkány, fából vaskarika, nyeletlen balta fej nélkül. A kommunista lelkület nem tetszik. Akkor sem, ha az mszp-ben, a dk-ban vagy a fideszben jelenik meg.
Kíváncsi vagyok, hogy az én állítólagos becsípődésemhez képest milyen lehet a kicsípődés, mert eddig egyetlen nagy mszmp-s politikust sem soroltál föl. Neked becsípődésed lehet az agitáció. Mondtam én bárkinek ezen a fórumon, hogy kire kellene szavaznia? Hagyom, hogy az összefogás azzal fogjon össze, akivel akar vagy tud. Sejtem, hogy megint mellébeszélés lesz a válasz a nagy mszmp-politikusok fölsorolása helyett.
Ez már tényleg becsipődés nálad, de szerencsére nem az mszp- re kellene szavaznod, hanem az összefogásra, bár benne van az is,;némileg árnyalja a problémádat, de lehet rajtad már nem segít semmi:))
Kapásból nem tudok nagy mszmp-s politikust mondani. Sokan az iskolázatlan Kádárt tartják annak. A többiek többnyire a temetőben vannak (Kádár már nincs a sírjában, de egy darabig ő is ott volt) az élők visszavonultak a politikától vagy szétszóródtak egyéb pártokban az mszp-től a dk-n át a fideszig. Nemcsak a testükkel vagy a porhüvelyükkel van baj, hanem a Kádár népében tovább élő lelkületükkel és beidegződéseikkel. https://forum.portfolio.hu/topics/felbontottak-kadar-janos-sirjat/6542
Legalább van álláspontod!Én megmondom őszintén Én egyikre se fogok szavazni,és el se megyek,ha Gattyán lesz akkor arra szavazok,de lehet el se megyek szavazni...
Hááát origot meg Magyar Nemzetet 3 havonta szoktam vagy egyszer olvasni,téged meg naponta vagy 50 szer :) Ez alapján szerintem inkább az utóbbival lehet a gond,ha megkérhetlek három havonta csak 1 szer írjál,az már fél gyógyulás lenne a számomra :))
Márki-Zayt Miniszterelnöknek!