Mondjuk Márkí ,egy érdekes jelenség,oda megy a nyugdíjasokhoz,és azt mondja,szavazz rám ,nem lesz 13 havi nyugdíjad, majd oda megy a fiatalokhoz és azt mondja,hogy szavazz rám,és nem lesz adómentességed, oda megy a családokhoz és azt mondja,hogy nem lesznek családi kedvezmények ,helyette viszont lesz rezsi ár emelés.És ezek után azt mondja,hogy a Fidesz bajban van.Hát szerintem,nem a Fidesz van bajban,hanem valami Márkí-nál nem stimmel.mert ilyen xar kampány ígéretekkel még soha senki sem nyert meg egy választást sem :))Mindenesetre én remélem,hogy Márki végig viszi a választásokig a fantasztikus ígéreteivel a kampányt :) Hajrá Petya,csak így tovább :))))
20 éves az euró,Bulgária, Horvátország és Románia is csatlakozhat a közös európai pénzt használó országok köréhez!!!!Mi hol tartunk???Tudtommal ezek az országok gyengébbek mint mi.....
"„Egész évben öntötték ránk a gyűlöletet, nőtt a magyar társadalom megosztottsága. (..) A kormányzat azzal riogatott, hogy óvodásokat akarnak átműteni, hogy Brüsszel, hogy genderlobbi. Nyilván Szájerre gondoltak,”jelentette ki az ellenzéki miniszterelnök-jelölt. Márki-Zay szerint nem érdemes csüggedni, van reális esély a kormányváltásra, erre bizonyíték szerinte, hogy Orbán félelmében "az elmúlt 1100 év" legnagyobb osztogatásába kezdett.Éppen az ellenzék erejét bizonyítja az a hatalmas küzdelem, amit a Fidesz most folytat,mondta. Szerinte "elérkeztünk egy olyan helyzethez, amikor hazánk tisztességét 12 év után helyre lehet állítani, (...) most végre lehet egy tisztességes Magyarország." Márki-Zay szerint nem támogatják a Fideszt most többen, mint 2018-ban, sőt, a Fidesz-szavazó nyugdíjasokat megtizedelte a koronavírus."
szegény fityeszes nyugdíjasok, jól kibabrált velük o1g az amatőr járványkezeléssel.
40 felett mar nem forradalmar az ember, hanem tapasztalt kozepkoru szavazo… Tetszik tudni miert vagyok bajban? Mert vilag eletemben a jobb oldalra szavaztam, csak erre mar 8. esztendeje nincs lehetosegem…mert az On altal istenitett partszovetseg minden, csak nem konzervativ jobb oldal, ellenben legalabb populista neobolsevik, szep uj vilag!
Amikor On volt fiatal, akkor bizony MSZ(M)P toltotte be azt, amit ma a Fidesz a jelenkori fiatalsag szamara…tessek megengedni nekik, hogy szabadon donthessenek arrol, szeretnenek-e ujabb 4 ev nemzetszocializmust, (al)kereszteny mazzal leontve…
Bocs de nem érdekel és nincs becsípődésem szerencsére. ÖRÖK FIDESZ KDNP SZAVAZÓ VAGYOK. A FIATALOKNAK MÉG ÉLNIÜK KÉNE HOGY ÉRTSÉK ÉS NE HIGGYENEK MINDEN KOMOLYNAK LÁTSZÓ FEJTEGETÉSNEK. Elő lehet adni sok mindent érvelni aztán jól pofára esni .
Bárgyú és együgyű becsípődéseiddel nem tudok és nem is akatok mit kezdeni. Meghagylak úgy ahogy vagy. Ha kíváncsi vagy a meglévő problémákat részletesen, pontosan és tényszerűen bemutató írásaimra, akkor lapozz vissza!
Nekem hiába hízelegsz a seggfej szóval. A hozzám hasonló seggfejek(?) tudják, hogy az mszp az 1989-ben alakult meg az mszmp utolsó kongresszusán az akkori állampárt volt tagjaiból. Vannak családi hagyományok. A nagyszüleim antikommunisták voltak és tőlük is klasszikus kettős nevelést kaptam. Hozzád hasonlóan és is választhattam aközött, hogy a szememnek hiszek vagy az eszmének. Tőled eltérően én nem csodálkozom azon, ha valaki úgy tartja fönn a kognitív disszonanciáját, hogy szerinte egy nyomorult "m" betű elhagyása megszakítja a személyi és beidegződési folytonosságokat és gyökeres változást lát. Példa a kommunista beidegződésekre a 2006-os utcai harcászat az mszp-szdsz kormány alá tartozó rendőrség brutális előadásában a fidesz engedélyezett nagygyűlése után. Boldog, új évet mindenkinek, kártékony és korrupt politikusok nélkül! Igazából hasonlóan boldogtalan évünk lesz, kártékony és korrupt politikusokkal, mint az elbaltázott rendszerváltás eddig eltelt három évtizedének bármelyik évében.
Márki-Zayt Miniszterelnöknek!