Zoltán!Azt igerte ide nem ír.Ne szemtelenkedjen.Van Önnek saját foruma, a reakciókból minimum 8 an olvassák.Én nem reagáltam, de olvastam, szóval minimum 9.Legyen büszke a forumára s ha már igeretett tett próbálja meg betartani.Amúgy elég furán edzett!....azt mondta oda megy.....de ott is az akko reállal foglalkozott?...ejnye-bejnye!
A living nagyrészét eladja már akkor amikor még 1 kapavágás sincs....pl greenway most már kozel 50% eladva...pedig még a telek tisztitás is csak most fejezodott be pár hete.....
Tiszteletem! Ez remek hír. Kérem akkor ezentúl ott folytassa az ámokfutását, ezt a szobát pedig hagyja meg azoknak, akik érvelnek, vitáznak és nem csak pillanatnyi hangulat hevében írogatnak ostobaságokat. Tisztelettel, Seigl
Mi ez a sok ostoba cullang ? Milyen joky ? A részvényre koncetrálljon inkább! Az új, ma nyitott akkocska fórumomba ilyen színvonalú zagyvaságokat nem várok! Legyetek okosak, és akkor írhattok!
Tiszteletem!Mondjuk ezt elég nehezemre esik ön felé köszöntésként írni. Segítsen kérem, hogy az 5-6 mínuszolós profiljából melyiket kellene megkövessem?Felbeszélés? Érdekes, önnel ellentétben, aki egyik nap a csillagokba várja a másik nap 100at sem ér, én mindig is számokal vagy érvekkel alátámasztott véleményt írtam. Ön mikor és mit támasztott alá érvekkel? Össze-vissza hadovál egyik nap istenítve az Akkot, másik nap pedig minden rossznak elmondja.Önmaga paródiája, nincs egy épkézláb véleménye, ami van az meg ahogy már korábban írtam minősíthetetlen és azt is elrettenti innen aki erre téved. Jockey Ewing megirigyelhetné amit művel. Nem ismeri esetleg? Próbálok maradni tisztetettel, Seigl
Köszönöm! Garantálom, hogy nem jelentkezem ebben az évben többször, az árfolyamra még csak havonta nézek rá, tehát, nem adok és nem is veszek !!! Rajtam ne múljon sem az árfolyam, se a hangulat! Jó döntést mindannyiatoknak !
Tiszteletem! Amit ön napi szinten kommunikáció címszó alatt produkál az a legalja midnennek. A részvény szempontjából teljesen kontraproduktív és szakmaiatlan. Konkrétan a vicc kategótiát sem súrolja, még alulról sem. A szánalom és a megvetés közül dönteni sem tudok, melyik a jobb jelző. Szakácspista meg Bedezsóti önhöz képest kiemelt szakértő lenne a magyar politika platformján. Egyszerűen elképesztő primitívség, naponta pálfordulás és alja szintű véleménnnyilvánítás legkártékonyabb szintje amit képvisel. Én nem tudok és nem is akarok olyan kifejezést leírni ami minősíti. Szégyelje magát...
Akko fórum