Ja a kb fele ekkora Neo-t.Duplan jol jart.Jo am ez a Neo, majd kivancsi leszek mekkora bevetele lett...Vago szerint novekedett.Manufacere Ur, erril a thyssengroup os uzemeltetesrol nem tud vmit?ez miota van?ez volt mar es hosszabbitottak most 25 ben vagy ez teljesen uj?Mert a cég jo nagy.
Nem ertelmezheto igy amit ir Marika Ur, az eredmény miert lenne 0.?Elég jol termel a neo, most meg ki is lett stafirungolva ezzel a 24 milliardos szerzodessel.Nem kell vennie, én sem veszek multihomot.Fogyasztott ma vmit?
Lehet olyan hosszú mozi lesz. Ezzel a céggel sok gond van, kommunikáció 0, elképzelés 0, eredmények eddig kb. 0, osztalék 0, srv 0. Csak itt pár kisbefektető próbálja tartani a hitet.
Ha lemenne 100 alá, akkor sem lennék türelmetlen ! Mínusz!?? Na és? Mozi 600-ig! Addig nem vagyok döntési helyzetben! 100 vagy 300 esetleg 440? Kezekre ülni, ennyi!! Hajrá Aranyakko!
Ma is vettem Dongatto Ur, ne aggodjon Veres megcsinálja minden cégét.Mashonnan szorgosan hordom ide a profitot.Majd ha Laci bemegy rv konyvet nezni, lathatja hogy igazan szorgoskodom.
Itt az élet úgyis választás után kezdődik, ha nyer MP szinte biztos, hogy a B+N szépen lassan le lesz építve...hogy ki vagy kik lesznek a helyükre téve nem lehet tudni, de ha csak néhány % itt landol, az milliárdos bevétel...szóval itt akkor lesz nagy susmus meg spekák jönni, ha a FIDESZ veszít...ha marad akkor jön az autowallisos kínkeserves emelkedés valszeg, amolyan Veres módra...
Akko fórum