Nincs hir semmi 3 napja.Vége a promonak.Most lesz érdekes.2 gazdasági lapban is fizettek.A masik Akko topikban ha van vmi hír berakom mindig, igen jo figyelo vagyok.Legyen pozitiv.
Ennél a fos papírnál már minden mindennel összeért keresztbe kasul ilyen 180 napos, olyan 360 napos, de csak egy biztos: az éves 15-30% mínusz hozam fél évtized óta! Itt akkora hígítást áraz a piac mint a huzat. Jövőre jöhetnek a 200 alatti szintek? Majd hobbiból farkasfu rajzolgatja. Egy biztos: csont nélkül bejött neki a predikciója 2025-re. Egyelőre a FF TA hazavágta az ilyen olyan fundákat, facebook posztokat, meg a nem tudom hány fan club énekléseket és a teljes "illusztris" neveket a "vezetésben". Én hatalmas hígítást várok, ha a részvények ráomlanak erre az illikvid ajánlati könyvre, mindenki kiszámolhatja az ajánlati könyv alapján hova mehet az árfolyam 2026-ra. Közben BUX, S&P, BUMIX stb. csúcs közelében...
A két éves pakkal kb pénzemnél vagyok, a bővítés amit tavasszal nyáron vetem hozzá az rántott rendesen minuszba. Ezért tartom xar papírnak az Akko-t. Pest megye amúgy a lakhelyem, de ez miért érdekes ?
Katasztrófa! 🎄 Nagyon szarul néz ki technikailag! Erre szokták mondani, hogy innen szép nyerni, csak ez a tőzsde... hmm Csak röviden vázolva! Húzd a ceruzádat egy papíron és mondom! Volt a 240-s aljunk, majd felment 280-ra, le 250-re, fel 280-ra és megint 250-nél járunk! Megint élesedik a 240-236-s dupla támasz, az indikátorok is oda mutatnak, ha a 250 beszakad! Végül is a 240 már nem idegen, felderítettük a terepet. :)) Lóvét tartalékolni oda, bár a csati alja 200 körül húzódik. Ott vermeltek el télire a szárnyas halak! ˇˇ🐟
Akko fórum