Kedves Farkas Úr, nem az a kerdes meddig megy le, hanem majd meddig megy fel...20 forintokert Ön csak ugrabugráljon..engem nem igen zavar.Nem vagyok az aminek mondott, nevét szájara hiába ne vegye.
Megszolalnak majd...nekem olyan ismerős a szöveg..mintha nemrég olvastam volns...jaj...csak nem tudok rájonni hol...🤔 "Az Echo hasonló értékek mellett működik, mint a WING, mindkét vállalkozás alapjait a jó teljesítmény, a tisztességes emberi magatartás és a professzionális munka biztosítja. Célunk, hogy a lengyel cég eredményeit ötvözve a WING hazai ingatlanpiacon megszerzett egyedülálló szaktudásával és vezető pozíciójával, régiós szinten is egyre erősebb, megkerülhetetlen szereplővé váljunk” – mondta Noah Steinberg. Hozzátette: a WING az Echo Investment hosszú távú növekedési programját támogatva, stratégiai befektetőként szállt be a vállalatba."
A piacnak jelzés kell, jogy a Wing az Akko investen keresztul viszi vèghez kfejlesztéseit, ha a piac errol meggyozodik, akkor papirja nem csak a Forras-nak lesz.
Dongatto Ur, ha massal csináltatná az tobbet elvinne...néha a kevesebb több...amugy meg tok mindegy melyik zsebében van a pénz..miert venné innen el...
Igazából te is tudod, hogy totál lényegtelen ez az egész. A lényeg az árfolyam és bármi ami azt befolyásolja. Régen az Estmediában is csak Balázs Csaba íróasztala meg széke volt az árfolyam mégis felment. Ide is csak valami normális jövőkép vagy stratégia kéne aminek van valami realitása is, de az nincs.
Akko fórum